Zo blijf je Playboy volgen op Facebook

Het hoge woord is eruit: Facebook gooit het roer helemaal om.

Playboy volgen op Facebook

Het hoge woord is eruit: Facebook gooit het roer helemaal om. Het medium zal voortaan meer de nadruk leggen op sociale interacties, waardoor je meer updates te zien krijgt van mensen uit je omgeving. Dit betekent dus ook dat er minder toffe foto's/filmpjes en artikelen van sites die je volgt in je tijdlijn verschijnen...  Hoe kun je dan toch de mooiste dames, de fundamentele mannelijke knowhow en het beste mannennieuws van Playboy blijven volgen? Wij leggen het uit.

Mis niks meer!

Zit jij niet te wachten op alleen maar honden-foto's van de chihuahua van je 80-jarige achtertante? Of de Candy Crush-punten van dat ene ventje van de basisschool waar je nooit een woord mee gewisseld hebt? Maar ben je wél benieuwd naar de laatste updates over de mooiste dames, auto's, sport, gadgets en to-do tips? Dat kan. En, heel relaxed, het kost je slechts een halve minuut van je tijd. Dit moet je doen:

1. Ga naar Playboy op Facebook

2. Druk op ‘Volgend’

3. Selecteer ‘Als eerste weergeven’

Et voilà! Je hoeft nooit meer een artikel te missen.

Nu ben jij weer de baas van de kroeg die zijn vrienden alles kan vertellen wat ze willen weten waarna je binnen een mum van tijd de mooiste dame van de toko aan de haak slaat. Lekker bezig gast.