Dit mag je van vrouwen absoluut niet op je Tinder-profiel zetten

Als je nog van plan bent om flink te daten in het nieuwe jaar laat dit dan achterwege.

tinder daten profiel

Of je nu op Tinder, Happn of The Inner Circle zit, altijd moet je zorgen dat jouw profiel tip top in orde is. We swipten eens mee met wat dames die ons haarfijn uitlegden waarom ze naar links of rechts gingen. Goed om te weten, en leuk om te zien dat menig man nog flink de fout in gaat. Meer kans voor jou nadat je dit artikel gelezen hebt. 

1. Topless foto's terwijl je alleen bent

Op het strand met vrienden of in een zwembad bij de door jullie gehuurde villa op Ibiza? Dan kom je er waarschijnlijk mee weg. Zonder shirt in de badkamer van je moeder me jouw telefoon vlak voor je neus? Vergeet het maar. Toch doen aardig veel mannen dit nog steeds. Kappen, en rap een beetje.

@backlink(208999)

2. Foto's met auto's die niet van jou zijn

Oké dus je bent naar de Masters of Luxury geweest en daar stond een nieuwe McLaren? Ja je mag er even in zitten maar zolang er niets van jou bij zit levert het je op een datingprofiel weinig op. 

3. Foto's met een overduidelijke ex

En dan erbij zetten dat het slechts een vriendin is. Weet je wat wel werkt? Foto's met meerdere vrouwen. Serieus, er is een heersende theorie in de sociale wetenschap die stelt dat wanneer je aantrekkelijker overkomt als er vrouwen om je heen hangen. Waarom? Omdat je al geselecteerd bent door vrouwen als gezelschap, dat betekent dat je het waarschijnlijk waard bent om bij in de buurt te komen. 

4. Dronken foto's

Hoeveel lamme koppen we tegenkwamen? Ja zuipfoto's op schoolreisje in Berlijn zijn leuk om te bewaren maar je lamme bierbakkes levert je weinig liefde of lust op.

5. Gare spelfouten

We maken ze allemaal wel eens. En hoewel wij een eindredactie hebben die onze ongein door een filter haalt heb jij dat bij jouw Tinder-profiel niet. Veel domme spelfouten op je profiel? Dat heeft een pittig negatieve invloed op het swipegedrag van de dames in kwestie.