Deze vage game gaat je leren hoe je vrouwen moet versieren

Krijgt de hopeloze romanticus dan toch een kans?

super seducer game

Zes maart zou zowel via Steam als PSN de game Super Seducer uitgebracht moeten worden. Wij dachten in de eerste instantie dat het een grap was maar we vragen ons nu vooral af hoe games  gekeurd worden voordat ze in de online winkel terecht komen. 

@backlink(209287)

La Ruina

Afijn, de man achter de game is pick up artist Richard La Ruina, een gast die zegt dat hij tot zijn 21e maagd was maar nu 's werelds beste pick up artist en verleidingsgoeroe is. Klinkt vooral alsof hij een obsessie gecreëerd heeft voor de kunst van het versieren in de tijd dat hij totaal geen actie had. Pick up artists werden vooral bekend dankzij het boek The Game van Neil Strauss.

De PUA-scene

De hele pick up artist-scene blijft een vreemde eend in de bijt, het heeft hardcore fans en het lijkt veel mannen daadwerkelijk te helpen. Natuurlijk komt de scene met regelmaat in opspraak, denk aan Julien Blanc die met vrij vaak wordt beschuldigd van vrouwonvriendelijkheid, toch weten veel mannen tijdens hun PUA-trainingen het zelfvertrouwen te vinden die ze nodig hebben. Desondanks valt niet te ontkennen dat de scene nogal apart is en kenmerken van een vage cult heeft, gevuld met charlatans die jou graag standaard lesjes van de evolutietheorie willen leren zolang jij bereid bent om afstand te doen van je zuurverdiende centen.

En die zuurverdiende centen kun je nu dus uitgeven aan een videogame. Toch makkelijker dan een hele training in een loods met wanhopige kerels. Beetje jammer dat de game er niet uitziet. Geef ons dan maar Leisure Suit Larry uit 1987.