Win 5 × 250 euro shoppingvouchers voor Zalon!

Vind jij het ook tijd voor een nieuwe zomergarderobe en heb je geen flauw idee waar je moet beginnen? Geen nood, wij weten een gratis personal shopper voor je!

Zalon winactie playboy zalando

Ben jij zo iemand die elke dag met een afgeragde hoodie en een oude spijkerbroek naar zijn werk gaat en zich daar lekker bij voelt? Petje af. Je bent een gezegend mens, niemand maakt je wat en blijf vooral jezelf. Reken jij jezelf tot het type man dat er stiekem wat frisser bij zou willen lopen en dat voor een sollicitatiegesprek in paniek raakt omdat er niets leuks in de kast hangt? Lees dan verder.

Jij kunt namelijk wel een ‘personal stylist’ gebruiken. Bekend van BN’ers, maar sinds kort ook voor mannen zoals jij. Zalando , de welbekende Duitse bedenker van de 'schreeuw van geluk,' stelt je graag voor aan Zalon. Via Zalon kun je je door een personal stylist helemaal in het nieuw laten steken. Het werkt ontzettend simpel. Je vult eerst een vragenlijst in. Daarin geef je aan wat voor stijl je hebt, van welke merken je houdt en upload je een foto van jezelf zodat je stylist weet hoe je eruitziet. De stylist stelt op basis daarvan gratis één of twee outfits samen die jij in een handige box krijgt thuisgeleverd. Die stylist is geen algoritme, maar een mens van vlees en bloed met vakervaring én een luisterend oor. Binnenkort solliciteren, een date of een verjaardag in het vooruitzicht? Of ben je gewoon op zoek naar inspiratie of een leuke verrassing voor jezelf of een geliefde? Dat kun je die stylist allemaal gewoon vertellen. Kledingstukken waar je niet helemaal 100 procent dolenthousiast over bent, of die je niet nodig hebt, mag je gratis retour sturen. Dus: gratis styling, gratis verzending en een gloednieuwe garderobe zonder dat je er de deur voor uit hoeft. Je afgeragde hoodie mag in de oude-kledingcontainer!

Wil je Zalon een keer uitproberen? Dat kan. Playboy mag 5 × 250 euro shoppingvouchers weggeven. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken!