Deadpoolschrijvers maken duurste film ooit voor Netflix

Je kunt je verheugen op een nieuwe film van de makers van Deadpool 2. Bovendien speelt Ryan Reynolds wederom de hoofdrol.

makers deadpool six underground

Deadpool

Deadpoolschrijvers Paul Wernick en Rhett Reese zijn namelijk verantwoordelijk voor de actiethriller Six Underground die speciaal voor Netflix wordt gemaakt. Eerder maakte het tweetal Zombieland, dat ook bekend staat vanwege een combinatie van actie en humor. Ryan Reynolds speelt net als in Deadpool de hoofdrol in de nieuwe film. Six Underground wordt wel door iemand anders geregisseerd, namelijk Michael Bay. Hij had eerder de leiding over verschillende Transformerfilms. Verwacht explosies. 

@backlink(209909)

150 miljoen dollar

Het budget voor de film is 150 miljoen dollar, wat betekent dat het de duurste Netflixfilm ooit is. Het wordt beschreven als 'een film die vol zit met testosteron'. Het verhaal gaat over zes miljardairs die hun eigen dood in scène zetten. Dat doen ze om een eliteteam te vormen die wil afrekenen met zo veel mogelijk bad-guys. Elk teamlid heeft dan ook zijn eigen sterkte, meldt Unilad.

Films op Netflix

Netflix bracht al eerder verschillende exclusieve films uit, al waren die niet allemaal even populair. Zo bracht de streamingdienst al BrightThe Kissing Booth en When We First Met uit, die niet allemaal op hoge cijfers konden rekenen. Laten we hopen dat het voor Six Underground anders wordt.

Via Panorama.nl