Pornhub komt met ondertiteling voor slechthorenden

Jij bent doof en je begrijpt niet waarom die dame in lingerie de loodgieter in natura betaalt? Geen probleem, Porbhub komt met ondertiteling speciaal voor jou.

slechthorend ondertiteling pornhub

Ben jij slechthorend en heb je nooit begrepen waarom die pizzabezorger zo makkelijk binnenkomt bij die bloedmooie babe die toevallig de deur opent in haar best setje lingerie? Of waarom betaalt die ene vrouw niet gewoon contant voor de loodgieter? Zo goed was zijn werk toch niet? Arm is ze ook niet want ze staat in een hele dikke villa... Toch betaalt ze de loodgieter in natura.

@backlink(209657)

Vragen, vragen, vragen. En als je doof bent versta je geen bal van het verhaal dus zit je de rest van de dag op de bank naar buiten te staren terwijl je jezelf afvraagt: 'waarom?' Maak je geen zorgen, ook doof kun je de epische verhalen op PornHub binnenkort vrij makkelijk volgen. PornHub komt namelijk met speciale ondertiteling voor slechthorende mensen. 

Meer dan 1.000 video's krijgen ondertiteling voor de dove liefhebbers van natuurdocumentaires. 'We vinden het bij PornHub belangrijk dat we de content voor iedereen toegankelijk maken.' Aldus de VP van het bedrijf. Toch wel netjes van ze. 

Bron: Highsnobiety