5x sextoys voor koppels

Als je samen in bed belandt dan is het altijd leuk om een speeltje te gebruiken. En waarom dan niet een speeltje waar jullie beide plezier aan beleven?

5x sextoys voor koppels

1. Satisfyer Pro 4 Couples

Dit is een unieke luchtdruk vibrator, speciaal ontworpen voor koppels. De vibrator wordt door de vrouw gedragen. Vervolgens genieten beide van stimulatie door verschillende vibraties en luchtdruk. De vibrator heeft 11 verschillende luchtdrukstanden en 10 verschillende vibratiestanden. Het apparaatje is waterproof, voor plezier in de badkamer. 

2. Toy Koppel Vibrator

Bij deze vibrator wordt het smalle gedeelte bij de vrouw ingebracht. Penetratie blijft zo nog mogelijk. Tijdens het penetreren voelen zowel man als vrouw de vibraties. De vibrator heeft verschillende vibratiesterktes. Deze zijn makkelijk in te stellen met de drukknop aan de voorzijde. 

3. G-vibe Mini TiffanyDeze vibrator is multifunctioneel. Hij kan gebruikt worden voor inwendige en uitwendige stimulatie bij mannen en vrouwen. De vibrator kan bijvoorbeeld door de man worden gedragen tijdens de seks, zo heb je er beide plezier van. Het apparaatje is oplaadbaar en ook nog eens waterproof, dus je kan 'm gerust meenemen onder de douche.

 

4. Neon Rabbit Ring

 

De Neon Rabbit Ring is een vibrerende cockring. Met de cockring om, kan je genieten van een hardere en langere erectie. Ook deze cockring is waterproof en kan dus in de badkamer worden gebruikt. Hij zorgt voor een sensatie voor beide, bij elke stoot.

5. BDSM set 

Wil je een stapje verder gaan in de slaapkamer? Deze 8-delige BDSM set bestaat uit verschillende bondage- en SMproducten. De set is zeer geschikt voor koppels die nog niet veel BDSM ervaring hebben, maar wel eens wat willen uitproberen. De set bestaat onder andere uit handboeien, enkelboeien, een oogmasker, bondagetouw, een ball gag en een halsband.

De vijf bovenstaande koppeltoys zijn te bestellen via Easytoys