5 sextoys voor hem

Sextoys: je hebt ze in alle soorten en maten. Deze vijf seksspeeltjes zijn speciaal ontworpen voor het genot van de man.

5 sextoys voor hem

1. Vibrerende cockring

2. 2in1 Hummer Mond & Vagina

Deze masturbator van Hummer heeft aan de ene kant een mond en aan de andere kant een vagina. Het voelt aan als echte huid en de binnenkant is voorzien van een geribbelde structuur. Met de Hummer masturbator heb je geen vrouw nodig.

3. Opblaaspop - Library Girl

Deze opblaaspop is een sexy bibliothecaresse. Ze is 1,50m lang en heeft drie openingen. Met haar kan je alles doen wat je wil! Opblaaspoppen heb je in heel veel verschillende soorten. Dus is de bibliothecaresse niet wat je wil? Wat dacht je dan van een school girl of een exotische opblaaspop?

4. Golvende anaal vibrator

Deze vibrator is perfect voor P-spot stimulatie. Door de licht gebogen top bereikt hij makkelijk je gevoelige plekje. De verschillende vibraties zijn heel makkelijk te regelen via de draaiknop aan de onderkant. Prostaat vibrators bij easytoys zijn perfect om te masturberen.

5. Buttplug set

Deze set kan gebruikt worden door mannen en vrouwen en is ideaal voor beginners. De set bestaat uit drie plugs, in een kleine, grote en medium maat. Ze zijn gemaakt van zacht materiaal en hebben een smalle schacht en een brede voet. Je gebruikt de plugs het beste met glijmiddel.