Zó train je als Conor McGregor

Er is altijd wel een moment dat je denkt: 'Verdomme, ik zou willen dat ik zo goed in vorm was.' En dan hebben we nu goed nieuws: dat kan je zijn. Volg gewoon het programma Conor McGregor FAST, dat je net zo sterk maakt als de UFC vechter.

Zo train je een maand als Conor McGregor

Als je de carrière van McGregor hebt gevolgd, is er een flagrante kwestie met het FAST-conditioneringsprogramma. De twee meest opvallende verliezen van zijn carrière (van Nate Diaz in 2016, en vervolgens van Mayweather in een bokswedstrijd in 2017) zijn grotendeels toegeschreven aan zijn kennelijke gebrek aan zijn conditie.  

Conor begon voor het eerst met het FAST-trainingssysteem nadat hij verloor van Nate Diaz. Vijf maanden volgde McGregor de FAST-training. Om later alleen maar nog te winnen (bijna altijd, dan...)

FAST een afkorting is voor 'The Fighter Aerobic / Anaerobic System of Training.' Kort gezegd, met anaërobe oefeningen train je op hoge intensiteit gedurende korte perioden, terwijl je met aërobe oefeningen op lage intensiteit gedurende langere perioden traint. Het FAST-programma probeert de twee te overbruggen - voor McGregor en nu voor de rest van ons.

Deze FAST-training werkt dus echt. Maar wat krijg je er nou eigenlijk voor? 

Een programma op basis van je eigen fitnessniveau, van beginner tot gevorderd. Je traint met behulp van vier apparaten: hometrainer, loopband, roeien machine en bokszak. Je traint vier keer per week in drie verschillende hartslagzones. Elke training bevat specifieke pre-workout, intra-workout en post-workout voedingsrichtlijnen op basis van de trainingsdoelstelling van die dag. Je krijgt ook aanbevolen advies voor supplementen om u te helpen je winst te maximaliseren en sneller te herstellen. Ook krijg je tips voor je maaltijden en ontvangt wekelijkse coaching via Skype. 

Meer informatie? Kijk dan op de website van het FAST programma.