Christelijke seksshops bieden meer dan alleen maar vibrators

Christelijke seksshops zijn populairder dan ooit. Waarom? Omdat ze een bepaalde toegevoegde waarde hebben. En deze zullen wij even belichten.

Christelijke seksshops bieden meer dan vibrators

Wisten we niet, maar er bestaan christelijke seksshops. Wat houdt dat nou precies in? Dat lezen we bij RTL. Die hebben een interview met Els Gouman. 

En hoe komt ze op het idee? Door haar eigen christelijke opvoeding. Ze kreeg mee dat seks iets was wat binnen het huwelijk hoorde. Maar toen ze op jongere leeftijd zwanger raakte, ontstonden er steeds meer vragen. Maar waar ze heen moest? Geen idee. Daarom zette Els een online seksshop op waar ze seks binnen christelijke kringen bespreekbaar maakt.

Waarin de christelijke seksshops verschillen met de reguliere? De christelijke seksshops verkopen niet alles. Bijvoorbeeld geen speeltjes die met bondage en sadomasochisme te maken hebben. Waarom niet? Omdat je partner vernederen niet liefdevol is. Ook is er in christelijke seksshops geen porno te zien. Waarom niet? Omdat de liefde iets moois is. Het gaat erom dat je verlangt naar je eigen man of vrouw.