WHAT TO DRINK: The January Crust

Het is weekend. Je wil wat drinken. Nee, het is nog geen januari, maar wat kouder wordt wel al. Daarom stellen we je voor aan het heerlijke drankje The January Crust, dat je zelf thuis kunt maken.
@media (max-width: 679px){#fig-65e0a23b3e8ec img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0a23b3e8ec img{#fig-65e0a23b3e8ec img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-65e0a23b3e8ec img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0a23b3e8ec img{#fig-65e0a23b3e8ec img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-65e0a23b3e8ec img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0a23b3e8ec img{#fig-65e0a23b3e8ec img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-65e0a23b3e8ec img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0a23b3e8ec img{#fig-65e0a23b3e8ec img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}WHAT TO DRINK: The January Crust

Dit drankje is verzonnen in 1850 in de VS door Joseph Santini, de ‘crust’ verwijst naar de suikerkorst op de rand van het glas. De afgebeelde variant is komt uit de hoed van top bartender Julia Momose uit Chicago.

 

INGREDIËNTEN

- 5 cl Rémy Martin VSOP-cognac
- 2 cl Cointreau
- 1.5 cl vers citroensap
- 2 scheutjes aromatische bitters

BEREIDING

1. Combineer alle ingrediënten in een cocktailshaker met ijs;
2. Schud en zeef in een wijn glas;
3.  Versier met een sinaasappelschil.

Proost!

Laatste nieuws