Hoe vang je een Sugar Momma?

Het fenomeen van rijke oudere mannen die hun Sugarbabes financieren is bekend. Maar hoe zit het andersom? Trek je beste pak aan en richt je op welgestelde vrouwen van middelbare leeftijd . We laten je zien hoe het werkt!

Op deze manier vang je een Sugar Momma

Je startup moest een faillissement aanvragen, de waardevolle Pokémon-kaarten van de basisschool blijken nep te zijn of je wil je gewoon je studentenbeurs een beetje vullen? Wat dacht je van een sugar momma?

Wat is een sugar momma?

Een Sugar Momma is een rijke oudere vrouw die je overweldigt met cadeaus voor je seksuele uithoudingsvermogen of gewoon voor je bedrijf. In het beste geval is dit ook een levensechte milf. Maar hoe komt zo'n vrouw bij ons terecht?

Dat is hoe het werkt!

Aan de ene kant zijn er online portals die bemiddelen tussen de partijen. Voorbeelden hiervan zijn richmeetsbeautiful.com of seeking.com. Hier bij de registratie moeten intieme vragen over voorkeuren en financiële middelen worden beantwoord. Maak duidelijk wat je zoekt en durf direct te zijn. Hierdoor zie je er hard uit, ondanks de positie van je indiener.

Investeer voordat je casht

Tip: voordat je je mogelijke Sugar Mom gaat dateren, zou je eerder met een oudere vrouw moeten hebben. Eindelijk moet je weten wat belangrijk is in een latere intermezzo. Je moet ook in je gaberobe investeren en een afspraak maken met de kapper. Bovendien zou je de bars van betere klasse van de stad moeten kennen en goede wijnen moeten verwerken.  Want ondanks het leeftijdsverschil, zou je op zijn minst in termen van gewoonte rudimenteel concurreren met oudere concurrenten.

En last but not least: verkoop jezelf niet onder de waarde en kom in geen geval voor niets naar bed. Is het Heidi Klum? Dan moet je alsjeblieft de bokswedstrijd met Tom Kaulitz filmen en de rechten verkopen voor een hoge prijs. Het artikel van de consultant zit al maanden in onze la...