De Supercar Owners Circle is 's werelds meest Elite Car Club

Voor als je 65 auto's hebt met een gemiddelde totale waarde van €25.000.000, is dit de club voor jou.

De Supercar Owners Circle is 's werelds meest Elite Car Club

De Supercar Owners Circle wordt aangekondigd als 'een wereldwijd ledennetwerk van 's werelds meest veeleisende autocollectoren.' Gezien de vereisten om mee te doen, maken ze geen grap. Het lidmaatschap is beperkt tot slechts 150 personen. Bovendien bezit elk lid een verzameling van ongeveer 65 auto's met een gemiddelde totale waarde van €25 miljoen en een gemiddelde waarde per auto van €1,2 miljoen.



Deze collecties vertegenwoordigen de crème de la crème van de autowereld - het soort auto's dat meestal in glas wordt bewaard in garages van museumklasse, vochtigheid en temperatuurbeheer. De variëteit aan attracties varieert van hypercars zoals de Bugatti Chiron en McLaren P1 tot klassiekers zoals de Mercedes 300 SL Gullwing en Aston Martin DB4 GT tot enkele van 's werelds meest herkenbare sportwagens zoals de Maserati MC12 en Ferrari F40.



De Zwitserse ondernemer en voormalig financier Florian Lemberger lanceerde de club met als doel het houden van exclusieve auto-centrische evenementen over de hele wereld. De Supercar Owners Circle is momenteel actief in Europa, Hongkong en de Verenigde Arabische Emiraten en ze werken aan uitbreiding naar Azië, het Midden-Oosten en Noord-Amerika. The Circle werkt samen met high-end autofabrikanten - Zagato, Lamborghini, Koenigsegg en McLaren om er maar een paar te noemen - om unieke locaties op elke locatie te ontwikkelen. Evenementen omvatten culturele immersieprogramma's, nieuwe previews van auto's, exclusieve inzichten in aankomende projecten binnen de wereld van supercarrenners en veel ruimte achter de wielen voor leden om elkaar 'op straat te racen' (legaal natuurlijk).

Interesse? Helaas, The Supercar Owners Circle zit momenteel vol. Wie weet komt er weer een plekje vrij.