Bloedhete zomerdeal: 4x Playboy voor slechts €20

Of het keihard zweten wordt door het weer deze zomer is nog maar de vraag, maar door vier keer de Playboy te ontvangen krijg je sowieso wel een hete zomer. En dat laatste kan nu voor slechts 20 euro. 

Zomerdeal

Playboy maakt het deze zomer mogelijk om lekker weg te dromen bij het zwembad, op een strandbedje in de zon of gewoon vanuit je tuin met de naaktbeelden van Playboy. Dat wordt dubbel zweten! Zo kun je op het moment genieten van Playmate van het Jaar 2024: Veerle Vlemmix in de EK-special. Want wat is een EK-zomer zónder een speciale editie van Playboy?

En daar blijft het niet bij. Want in onze juli-editie, de Olympische Spelen-special, wordt Parijs sexyer dan ooit tevoren. Geniet dus niet alleen van alle sportevenementen deze zomer, maar pak ook af en toe wat lekker leesvoer erbij. Dé reden waarom je de Playboy koopt natuurlijk ;) En oh ja, er staan ook weer zat naaktbeelden in.

Zomerdeal

De komende tijd - tot 31 augustus - kun je profiteren van onze bloedhete zomerdeal: 4x Playboy op je deurmat voor slechts 20 euro. Normaal gesproken haal je de Playboy in huis voor €8,99, dus tel uit je winst! Om gebruik te maken van deze deal klik je hier.

En stap jij nou binnenkort in het vliegtuig om de hele zomer te genieten van een tropische bestemming? Een lekker plan, maar laat je vrienden, vader, huisgenoot, broer, opa of wie dan ook niet met lege handen achter. Geef ze lekker een Playboy-abonnementje cadeau. Zo weet je tenminste zeker dat we allemaal een tropisch hete en zweterige zomer hebben.