6 vrouwen onthullen hun erotische hotspots

Wat is haar spot? Is het de zijkant van haar nek, de huid rond de tepels of zijn het haar binnenste dijen? Elke vrouw heeft een andere erogene zone, blijkt...

11 vrouwen onthullen hun erotische hotspots

Olivia, 31

Als mijn vriend veel tijd doorbrengt met mijn tepels voordat hij naar beneden gaat en naar mijn onderbroek omlaag trekt, laat hij mij gegarandeerd komen. Er moet wel een langzame opbouw zijn, beginnend met zacht blazen en plagen, wat overgaat in lange en stevige likken. Ik hou ervan wanneer hij mijn hele tepelgebied in zijn mond neemt en heel hard zuigt, terwijl Ik houd zijn hoofd vast. Door dit te doen, zenden er elektrisch-achtige pulsen door mijn lichaam en die mij smeken om mij ergens anders te raken.

 

Anika, 26

Als ik in de stemming ben voor speelse seks, hou ik van een harde, stekende mep op mijn kont. Het doet pijn, maar het laat ook een soort van erotische chemische stof in me los. Als iemand mij  echt wil overtuigen, is dat de plek om te spelen.



Sophie, 24

Er is iets aan mijn sleutelbeen dat mijn hele lichaam wakker maakt. Als een man zijn tong van de deuk erachter tot aan mijn nek traceert... Alleen de gedachte al. 

 

Sasha, 29

Als iemand mij aan het beffen is, moet diegene het vlakke deel van zijn tong ritmisch gebruiken, terwijl hij twee vingers diep in mij duwt.  Die diepe druk - het gevoel van iemand die mijn G-plek masseert - terwijl mijn clitoris wordt gelikt, maakt mij gek. Zeer weinig mensen met wie ik heb geslapen hebben deze truc onder de knie.



Mischa, 32

Kietel mijn binnenste dijen tien minuten met je vingers, en als je dan eindelijk mijn vagina bereikt, hoef je er niet eens meer voor te werken.  



Alara, 30

Ik ben niet iemand die houdt van anale seks, maar ik hou wel van een vinger of een klein voorwerp in mijn kont...