Billy gaat mee met de Canal Parade: ‘Jij mag alles met me doen...’

Seksjournaliste Billy mag meevaren met de Canal Parade in Amsterdam. Ze trekt haar meest kleurrijke lingeriesetje aan: bloemig, transparant en… heel weinig stof.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op: Rouze
billy pride

Dit is aflevering 7 van de serie van Billy de seksjournaliste, die we publiceren in samenwerking met erotisch platform Rouze. Playboy-lezers mogen 14 dagen gratis lezen en luisteren bij Rouze. Ga naar rouze.me/playboy en vul bij de couponcode playboy in.

Het is al druk op de boot. Ik zie een bont gezelschap van uitgedoste en kleurrijke mensen. Terwijl uit de speakers een lekker nummer klinkt, komt de boot langzaam in beweging.

Ik baan me een weg door de enthousiaste menigte. Mijn ogen blijven hangen op een meisje vooraan. Ze zit onder de bodypaint, haar outfit is alleen een laagje knalroze verf. Ik kan haar billen zien. Haar tepels zijn afgeplakt met piemel-stickers. Ze volgt mijn blik en lacht.

‘Die zitten er om te laten zien dat ik van alle lichamen houd. Mensen denken vaak dat lesbiennes mannenhaters zijn. Zó niet waar. Ik val op vrouwen, maar piemels vind ik heerlijk. Echte én neppe. Een mooie vrouw met een voorbinddildo die me…,’ zegt ze. Ze lacht weer. ‘Sorry, hoor. Ik word altijd heel snel visueel. Ik ben Puck, wie ben jij?’

We kletsen geanimeerd verder, ze vertelt me in geuren en kleuren over haar leven.

‘Hé, als je zin hebt? Er is een leuk feestje straks, in Club Church. Heel sfeervol en intiem. Ik denk dat je het wel kan waarderen. Jij valt niet alleen op mannen, toch?’ vraagt ze dan.

Ik lach. ‘Nee, voor sommige vrouwen maak ik graag een uitzondering.’

Puck kijkt me onderzoekend aan van onder haar wimpers. Er verschijnt een twinkeling in haar ogen. ‘Kom, laten we een drankje halen,’ zegt ze.

We bewegen ons richting de bar. Zonder te vragen wat ik wil, bestelt Puck een mojito voor me.

Dan begint ze te dansen, langzaam en zelfverzekerd, terwijl ze ondeugend aan haar rietje zuigt en me stout aankijkt. ‘Jij bent heel sexy, vind je het oké als ik je aanraak?’ vraagt ze, terwijl ze een hand op mijn heup legt.

Ik buig me naar voren. ‘Jij mag me overal aanraken.’

Dan voel ik hoe haar hand onder mijn jurkje glijdt. Ze streelt mijn billen, trekt zachtjes aan mijn string.

‘Ik ga je vingeren,’ fluistert ze in m’n oor.

Fuck, wat geil. Ik voel hoe de dunne stof van mijn string nat wordt. Haar vingers strelen me. Mmmm… Nu voelt ook zij hoe opgewonden ze me maakt. Ik draai met mijn billen, terwijl ze met één hand m’n kutje wat opent. Dan streelt ze me onder de kletsnatte stof van m’n string. Ik spreid mijn benen, draai langzaam met mijn heupen. Zo lekker…

‘Zo Billy, zo te zien vermaak jij je wel!’

Fuck. Het is Eva, die de PR voor de boot doet. Zou ze iets doorhebben? Ja. Ik zie het aan haar blik.

‘Voor mij hoef je je niet in te houden, hoor. Vandaag is ook jouw feestje,’ zegt ze. Eva’s ogen hebben pretlichtjes terwijl ze tegen me praat. ‘Als je maar een mooi stuk over ons schrijft.’ Dan bukt ze zich wat voorover en fluistert in mijn oor: ‘En als ik straks met jou mijn eigen feestje mag maken, maak je me helemaal blij.’ Ze geeft me een knipoog en loopt dan weg.

Als ik me omdraai, kijk ik in de blauwe ogen van Puck. Ze lacht.

"Eva komt achter me staan en begint mijn billen te kneden. Ondertussen vinden Pucks vingers mijn natste en warmste plekje”

Zo gaat het heerlijke feestje nog een aantal uur door. Ik kan nog maar aan één ding denken. Aan Puck, en haar mond tegen mijn klitje. Als we op de Westerdok zijn aangekomen, het eindpunt van de Canal Parade, ga ik weer op zoek naar haar.

Dan voel ik een hand op mijn heup. Eva. ‘Billy! Ik zocht je al. Zie ik je straks? Ik moet nog wat dingen regelen, maar ik ben over een uur wel klaar. Ik bel je, oké?’

Als ik Puck weer heb teruggevonden, neemt ze me mee naar het feestje waar ze het over had. De club is al aardig volgestroomd en mensen in ondergoed laten zich heerlijk gaan op de stevige beats. Het is er donker, maar het rode schemerige licht maakt de ruimte toch warm.

Mmm, ik heb zin om verder te gaan waar ik net met Puck gebleven was…

Ze laat haar ogen over mijn jurkje glijden. ‘Deze mag nu wel uit, toch? Sterker nog: dat is de dresscode. Kleren zijn hier verboden. Ondergoed of naakt. Up to you.’ Ze lacht ondeugend.

‘Wauw,’ zegt Puck, als mijn jurkje uit is. ‘Wat een te gek setje. Heel sexy.’

Ik glimlach.

We bewegen op de beats van de muziek. Ik kan mijn ogen niet van Puck afhouden. We kronkelen om elkaar heen, raken elkaar aan. Ik pak haar billen beet, zacht en stevig… dan haar borsten. Haar tepels zijn keihard. Als vanzelf vinden onze tongen elkaar. Ik voel dat ik natter word, ik wil haar… Met mijn hand zoek ik haar kutje op, mmm… zo zacht en warm. Ik maak mijn vinger nat en plaats die op haar clitoris. Ik wrijf heel zachtjes, en hoor haar kreunen, terwijl we blijven tongen. Dan glijd ik met een vinger bij haar naar binnen. Ze is nat. Heerlijk nat… Dan maakt haar tong zich los van de mijne. Ze kijkt me aan, haar ogen staan hongerig.

‘Kom… ik weet een goed plekje,’ hijgt ze in mijn mond.

We bewegen ons langs blote lijven die opgaan in de muziek, in elkaar… Dan voel ik mijn telefoon in mijn heuptasje trillen. Het is Eva. Ik neem op, maar versta niets van wat ze zegt. ‘We zijn in Club Church!’ schreeuw ik om boven de muziek uit te komen. Ik weet niet of ze me hoort. ‘Kom hierheen!’ roep ik haar toe. Meteen krijg ik een appje: Ik ben er over 5 minuten. Zie je bij de dj-booth.

Ik houd Puck tegen. ‘Wacht even, we krijgen gezelschap. Ik dacht… dat je dat wel oké zou vinden. Het is Eva, je weet wel...’

Puck gaat dicht tegen me aan staan. ‘Dus je hebt niet genoeg aan mij? Boefje... Kom hier. Ik wil je nog even voor me alleen.’

Ze duwt me tegen een muur en drukt haar kutje tegen de mijne. Ik kan haar warmte door de stof van mijn string voelen. ‘Had ik je al gezegd dat ik best een beetje jaloers ben? Nu moet ik je straks delen.’

Ze duwt haar vingers tegen mijn klitje. Ik kijk in haar ogen terwijl een kreun me ontsnapt. ‘Je maakt me gek, Billy. Weet je dat?’ gaat ze verder. ‘En ik weet dat ik jou ook gek maak. Je kutje vraagt om mij.’

Haar dominantie windt me op. Heerlijk, weten hoe graag ze me wil. En ja, mijn kutje vraagt ook om haar. Maar met die van Eva erbij wordt het helemáál vuurwerk. Ik wil ze allebei.

‘Wacht,’ kreun ik. ‘Ik wil kijken of Eva er is.’ Puck gaat nog even door, plagerig, stopt dan haar vingers in mijn mond. Ik proef mezelf. Ik kijk haar vanonder mijn wimpers aan. ‘Jij tease. Ik ga haar echt even halen.’ Ik druk een warme kus op haar mond en fluister: ‘Niet weggaan.’

Als ik richting de dj-booth loop, zie ik Eva vanuit de verte al staan. ‘Kom,’ zeg ik en pak haar hand. Ik trek haar de menigte door, terug naar Puck die boven is. We hebben geen woorden nodig om te begrijpen wat er gaat gebeuren.

Boven begint Puck me meteen weer te zoenen. Eva komt achter me staan en begint mijn billen te kneden. Ondertussen vinden Pucks vingers mijn natste en warmste plekje.

‘Ik ga je likken,’ zegt Puck. Ze zakt door haar knieën en trekt mijn string uit. Ik sluit mijn ogen en voel hoe ze met haar tong mijn lippen uit elkaar duwt. Dan glijdt haar tong bij me naar binnen. De handen van Eva voel ik inmiddels overal, ze strelen mijn nek, de zijkant van mijn lichaam, mijn borsten en dan…een natte vinger tegen mijn kontje. Haar vingertop drukt zachtjes.

‘Ik heb zo’n zin om je ook te neuken. Met mijn tong. Of mijn vingers...’ zegt Eva.

Ik voel hoe al mijn spieren zich aanspannen als haar vingertop een heel klein beetje in mijn kontje dringt. Dan draait Eva me om, bazig en gedecideerd, en zoent me. Ik trek haar rokje uit, knoop haar top los. Haar borsten, mmm, zo zacht, zo vol... Nu haar string nog uit. Ondertussen is Puck mijn kontje aan het likken. Ik voel het in mijn hele lijf. Ik weet niet hoe lang ik dit nog volhoud…

Naast ons staat een bank, waar Eva me naartoe leidt. Ze trekt me op haar schoot, haar benen wijd, terwijl ik mijn benen ook open. Onze kutjes wrijven perfect tegen elkaar aan. Ah, ze heeft een piercing in haar clitoris. Het koude knobbeltje wrijft tegen de mijne. Fuck, wat lekker.

Dan komt Puck op de zitting van de bank staan, boven ons. Haar benen wijd, haar billen in Eva’s gezicht en haar natte kutje boven mijn mond... Ik duw haar lippen uit elkaar met mijn tong. Ik lik haar wild en nat, en draai mijn heupen in hetzelfde tempo tegen Eva’s kutje aan. Het geluid van onze natte kutjes... Mijn tong die Puck neukt... Ik wil niet dat dit ooit ophoudt.

Goodlife
  • Nina Mathijsen