Als je producten aan een man wilt verkopen dan gebruik je mooie vrouwen, want sex verkoopt nu eenmaal. Als je producten aan een vrouw wilt verkopen dan gebruik je.. euh mooie vrouwen ook. Juist, bekijk gewoon de onderstaande video’s waarin van alles voor vrouwen aangeprezen wordt, de dames willen er nu eenmaal mooi uitzien dus dat moet getoond worden. Dat sommige video’s wat ouder zijn klaagt niemand over. Prima reclames heren, en dan zijn wij niet eens de doelgroep.

EIS

Onze onbetwiste favoriet is de video van EIS, een online erotica-winkel van onze oosterburen. Ze adverteren van alles en nog wat, maar kom op het gaat hier om het liedje en de dames. Beide heerlijk.

Lees ook: Poesje van 538 aanstootgevend? Het kan nog veel beter, en bloter, getuige deze reclames

Agent Provocateur

Nog een favoriet, al wat ouder dat wel. Agent Provocateur is een lingeriemerk van niemand minder dan Penélope Cruz. Het lukt Cruz om iedere keer haar prachtige vriendinnen te strikken voor hete promovideo’s. We zijn in een gulle bui, van dit merk doen we er twee.

KALOEA Bikini’s

Stranden, surfer girls, de Malediven. Wat een heerlijke video, de meest recente van ons rijtje van het Braziliaanse bikinimerk KALOEA.

SasSea swimwear

Nog meer bikini’s! Het is toch zomer.

Rosario Puñales

Dit lingeriemerk uit Barcalona weet ook prima hoe ze hun producten moeten aanprijzen. Niet te lang over lezen, gewoon bekijken.

Victoria Secret

Behoeft geen uitleg meer toch?

 

 

 


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.