Supermodel en telg in de Kardashian-familie Kendall Jenner verwijderde haar Instagram en het internet ging los. Op Twitter kwamen een hoop verdrietige berichten voorbij en 68 miljoen van haar Instagramvolgers moeten het nu zonder pittige foto’s van de dame doen. Gelukkig hebben wij deze foto’s nog.

Lees ook: Kendall Jenner stript op film

”Veel van mijn familieleden zijn zo verbonden met hun telefoon dat ze er maar niet vanaf kunnen blijven,” vertelde Jenner. Het idee is om Twitter en Instagram van haar telefoon te verwijderen en een tijdje tot rust te komen. Ze dacht, opmerkelijk genoeg, dat niemand het door zou hebben. Verder liet het model weten Instagram als een verslaving te zien en voelde ze zich afhankelijk van het medium.

Voor de naaktshoot van zus Kim Kardashian kan je HIER terecht, voor foto’s van Kylie Jenner ga je HIER heen. Van Kendall vind je niets meer op Instagram dus scrol je hier naar beneden:

jenner1jenner5 jenner6 jenner7 jenner8 jenner9 jenner10Kendall_Jenner_05 Kendall_Jenner_07  kendall jenner Kendall_Jenner_03 Kendall_Jenner_04 Kendall_Jenner_06


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.