Geraldine Kemper valt ook op vrouwen

Geraldine Kemper is sinds vier maanden weer vrijgezel, en doet daar nu een boekje over open.

Geraldine Kemper valt ook op vrouwen

Nieuwbakken vrijgezel

Een tijdje terug kwam het nieuws naar buiten dat Geraldine Kemper weer vrijgezel is. Vier maanden geleden ging het uit met haar vriend Paul, met wie ze jarenlang een relatie had. En dat betekent dat Geraldine zich nu voorzichtig weer aan het vrijgezellenleven waagt. Iets waar ze openhartig over vertelt in de nieuwe LINDA.

Daten is lastig

Een relatie die stukloopt is nooit leuk, en Geraldine geeft toe een moeilijke periode achter de rug te hebben. Serieus daten vindt ze dan ook nog lastig: "Dat is wel weer wennen." Maar ze is er inmiddels wel weer aan toe om een keer de lakens met iemand te delen en te genieten van sex: "Ik kan prima sex hebben uit lust. Dat vind ik fysiek net zo bevredigend, al heeft het niet mijn voorkeur."

Seks met vrouwen

Geraldine heeft eerder al eens toegegeven dat ze sex met vrouwen interessant vindt. Die interesse blijkt na haar lange relatie nog steeds ongewijzigd. Zo heeft ze onlangs de lakens gedeeld met een vrouw: "Ik heb laatst ook weer eens sex gehad met een vrouw. Mijn relaties zijn altijd met mannen geweest, maar het vrouwenlichaam vind ik veel mooier."

Women
  • Instagram/geraldinekemper