Lars Veldwijk: 'Yolanthe mooiste vrouw van Nederland'

Lars Veldwijk (28) is voetballer bij Jeonbuk Hyundai Motors in Zuid- Korea. Hij heeft twee kinderen, waaronder een dochter met influencer Monica Geuze. Wij legden hem wat stellingen voor.

Lars Veldwijk

Sushi of stamppot

Sushi. Hier in Zuid-Korea is de sushi alleen wel anders dan je gewend bent in Nederland. Geen California rolls en tempura, maar heel veel rauwe vis en sashimi.

Wie is je favoriete acteur?

De professor in La Casa de Papel vind ik geniaal, net als die blonde hoofdpersoon in Sons of Anarchy.

FC Utrecht of Sparta Rotterdam?

Dat is een gemene vraag. FC Utrecht is de club waar ik ben begonnen, maar Sparta maakte mij aanvoerder, dus dan kies ik toch voor Sparta.

Wie is de mooiste bekend vrouw van Nederland?

Oeh. Dan ga ik toch voor Yolanthe, denk ik.

Wat is het grootste misverstand over jou?

Mensen hebben volgens mij het idee dat ik arrogant ben en zijn soms een beetje bang voor me, misschien omdat ik bijna 2 meter lang ben en tatoeages heb op zichtbare plekken. Als ze mij leren kennen zeggen ze altijd dat ik een heel lieve, rustige en zachte jongen ben.

Welk geurtje draag je?

Dat wisselt nog weleens, maar Tom Ford Neroli Portofino is mijn favoriet.

Met hoeveel vrouwen heb je het bed gedeeld?

Ik ben niet iemand die het bijhoudt, maar meer dan twintig zullen het er niet zijn

Drank of drugs

Drank. Ik heb op mijn 16de weleens geblowd, maar toen was ik nog amateurvoetballer. Andere drugs heb ik nooit geprobeerd.

Waar kun je niet zonder?

Buiten mijn telefoon is mijn Playstation mijn grootste vriend. Ik speel bijna dagelijks Call of Duty.

Wat is de dikste auto?

De Rolls-Royce Cullinan. Ik vind hem niet eens heel mooi, maar deze SUV is echt asociaal groot en met ruim vier ton ook een van de duurste auto’s die je kunt kopen.

Waar schaam je je voor?

Als ik de tijd terug kon draaien dan had ik sommige dingen anders gedaan. Ik ben heel blij met mijn kinderen, maar ik heb ze natuurlijk wel bij twee verschillende vrouwen. Dat is niet iets waar ik trots op ben. Ik ben zelf opgegroeid met gescheiden ouders en ik had dat zelf graag anders gedaan. Daar schaam ik me wel een beetje voor.

Interviews
  • BSR Agency