Relatieadvies: dit vindt zij enorme afknappers

Het leed dat Tinder heet... of niet, als je maar weet welke fouten je je tijdens je eerste dates vooral níet moet maken.

Doe dit niet tijdens je eerste date

Zit je net in een relatie en wil je deze graag verder opbouwen? Dan sta je soms echt voor een uitdaging! Aan de ene kant wil je namelijk je beste beentje voorzetten, maar aan de andere kant bestaat de 100% perfecte partner niet. Wil je dat deze nieuwe relatie langer dan een paar weken gaat duren? Dan is het goed om te weten op welke dingen veel vrouwen echt afknappen. De vijf grootste afknappers voor vrouwen bespreken we hieronder!

Afknapper 1: te snel seks willen

Mannen zitten nu eenmaal anders in elkaar dan vrouwen en dit merken we ook op het gebied van seks. Wij willen namelijk zo snel mogelijk van bil, terwijl een vrouw daar vaak liever iets langer mee wacht. Vrouwen vinden het dus ook stom als je na een uur al aangeeft dat je wel genoeg gepraat hebt en nu liever seks wilt. Daarom is onze eerste tip om zo lang mogelijk je handen thuis te houden tijdens een date en pas later op de avond je seksuele behoeftes kenbaar te maken.

Afknapper 2: ex zwartmaken

Uiteraard willen we ook dat onze nieuwe geliefde niet denkt dat wij nog met onze exen bezig zijn. Veel mannen overdrijven hier echter in en gaan dan erg slecht over hun ex-vriendinnen praten. Doe dit niet, want het werkt alleen maar averechts! Vrouwen zijn namelijk ook niet dom en gaan dus echt niet geloven dat al jouw exen gestoord waren. Sterker nog, je nieuwe vriendin gaat juist eerder geloven dat jij het grote probleem was in je vorige relaties.

Afknapper 3: haar niet serieus nemen

Wil je een relatie opbouwen met een vrouw? Dan moet je echt begrijpen dat gelijkwaardigheid een belangrijke kernwaarde is. Zodra de ene persoon de andere niet serieus neemt, is het al snel over voor diegene die zich altijd weggezet voelt. Verdiep je in haar sterrenbeeld en horoscoop, deze vertellen je meer over haar karaktereigenschappen en haar doen en laten. Luister daarom altijd naar haar als ze ideeën heeft en lach haar niet uit als ze soms iets doms zegt. Dit laatste doe jij namelijk ongetwijfeld ook weleens! Elkaar af en toe plagen kan natuurlijk wel, maar een vrouw moet zich wel serieus genomen voelen door haar eigen vriend.

Afknapper 4: respectloos naar andere mensen zijn

Jouw gedrag naar anderen toe zegt veel over jou als persoon. Vrouwen letten er dan ook op of jij iedereen met respect behandelt en vinden het echt een afknapper als je iemand op zijn of haar uiterlijk beoordeelt. Ze moet jou voor kunnen stellen aan haar familie en vriendengroep en deze mensen zijn erg belangrijk voor haar. Als jij denkt dat je beter bent dan andere mensen en je ook zo gedraagt naar anderen toe, dan zal ze het al snel uitmaken!

Afknapper 5: desinteresse

Je vriendin is geïnteresseerd in jouw leven, maar andersom wilt ze ook dat jij interesse in haar toont! Het is daarom erg belangrijk dat je goed naar haar luistert als ze iets te vertellen heeft. Onthoud dus zoveel mogelijk van wat haar zoal bezighoudt en laat dit merken aan haar. Een vrouw wil op de lange termijn iemand die veel om haar geeft en haar ziet om wie ze is. Maak het haar daarom duidelijk dat ze de belangrijkste persoon in je leven is!

Knowhow
  • René Ranisch via Unsplash