3 redenen waarom je de iPhone 13 binnenkort moet reserveren

Er was de afgelopen maanden behoorlijk wat gelekt over de nieuwe features van de nieuwe iPhone. Na het Apple evenement van 14 september bleken deze lekkages niet alleen te kloppen, maar vooral veel beter dan we ooit hadden gedacht! Hieronder hebben we in 3 redenen samengevat waarom de nieuwe iPhone 13 een must-have is. 

3 redenen waarom je de iPhone 13 binnenkort moet reserveren

1. Nieuwe processor en beter batterijgebruik

Nieuwe iPhone generaties zijn vanzelfsprekend sneller, maar de nieuwe iPhone 13 is toch wel andere koek. Vooral het effect van de nieuwe chip met een grotere en sterkere batterij. De A15 Bionic-processor is volgens Apple de snelste smartphone chip die er bestaat. Niet alleen snel, maar ook batterijgebruik efficiënt! Combineer dit met een grotere batterij die het gebruiksduur van de iPhone met 1,5 tot 2,5 uur verhoogt is de iPhone 13 van ongekende kwaliteit.

2. Scherm

Eenmaal je model ontgrendeld is het genieten, want er is een snellere verversingssnelheid (tot 120Hz) die voor vloeiende overgangen zorgt. Deze verversingssnelheid is 2x zo snel als de voorgangers. De nieuwe OLED display zorgt voor 28% meer helderheid, richting de 800 (en ook zelfs 1200) nits. Vertaling: een scherm van ongekende helderheid. Vooral handig wanneer de zon op je scherm schijnt.

3. Camera

De camera van de iPhone 13 krijgt een enorme boost door een groter camera-eiland met verbeterde camera’s. Een van die camera’s is de ultragroothoeklenscamera die nóg meer omgeving kan vastleggen op korte afstand. Ook is de camera-software verbeterd met ‘nacht-modus’ waardoor er automatisch wordt ingesteld op foto’s bij weinig licht. Resultaat? Lichtere, heldere en kleurrijke foto’s, zelfs in het donker. Niet alleen de fotocamera’s krijgen een upgrade, maar ook de filmopties. Het gaat namelijk mogelijk worden om met portretmodus te kunnen filmen. Dat gaat gave filmpjes met een onscherpe achtergrond opleveren. Bovendien is het mogelijk om de focus tijdens het filmen te wijzigen van bijvoorbeeld voorgrond naar achtergrond.

Bonus: De nieuwe iPhones zijn beschikbaar vanaf 128GB aan opslag. Ook vond Apple 512GB aan opslag niet genoeg. De iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro max zullen daarom ook beschikbaar zijn met welgeteld 1TB aan opslagcapaciteit! Herinner je nog de vorige modellen en de dompers van te weinig opslag?

Dit zijn natuurlijk maar een paar redenen waarom de iPhone 13 weer een verbetering is ten opzichte vorige modellen. Wil je de iPhone 13 vooruitbestellen? Dat kan vanaf vrijdag 17 september. Ze worden leverbaar vanaf 24 september.

Goodlife
  • Pexels