De leukste en meest sexy cadeautjes voor je vriendin

Zeg nou zelf. Alle vrouwen worden er toch blij van wanneer ze worden verrast door hun man met een cadeautje? Of het nu voor een gelegenheid is of een spontane actie, je vriendin of vrouw kan dit absoluut waarderen en je hebt zelf weer wat punten gescoord! Kom je niet verder dan het standaard bosje bloemen? Het is ook lastig om steeds weer iets nieuw te verzinnen. Gelukkig helpen wij je uit de brand met wat coole en verrassende cadeaus.

De leukste en meest sexy cadeautjes voor je vriendin

Cadeaupakket

Eentje die het altijd goed doet is een samengesteld cadeaupakket met allerlei leuke producten. Een goed gevulde mand met bijvoorbeeld wat tijdschriften en lekkere producten voor in bad of onder de douche. Er zijn genoeg winkels of webshops waar je dit soort pakketten kunt scoren. Maar het is natuurlijk eigenlijk nog beter wanneer je hem helemaal zelf samenstelt, dan kun je hem nog beter afstemmen op de voorkeuren van je vriendin. Jij kent haar tenslotte het beste. Dus zet je beste beentje voor en scoor allereerst een leuke mand die je goed kunt vullen. Snuf eens rond in het badkamerkastje en bekijk eens waar je vriendin van houdt, wat voor soort producten gebruikt ze? Welke geuren vindt ze lekker? Koop uiteraard niet wat ze al heeft, maar doe je best om zelf iets nieuws te verzinnen dat ze nog niet heeft, maar wat ze volgens jou wel kan waarderen. Zeker weten dat ze enorm blij wordt van het feit dat je zo je best hebt gedaan om een pakket samen te stellen dat volledig bij haar wensen aansluit.

Geinige hebbedingetjes

In je zoektocht naar een cadeau voor haar kun je verdwalen in de meest dure cadeaus of misschien denk je al snel dat je grootst moet uitpakken. Maar soms maak je iemand het meest blij met een kleinigheid of iets waar je samen lol om kunt hebben. Wat dacht je van een hilarisch partyspel met een sexy randje zoals het Cum face duel spel. Leuk om samen te spelen of tijdens een spellenavond met al je vrienden. Of een koelkast kluis waar je vriendin haar chocola in kan bewaren, zodat jij die nooit voor haar neus kan inpikken. Hiermee ga je zeker een glimlach op haar gezicht toveren. Het is bovendien weer eens wat anders dan de standaard bos bloemen en echt origineel!

De meeste spannende setjes

Eentje in de categorie: waar we allemaal blij van worden. Doe je vrouw of vriendin een spannend lingerie setje cadeau. Dat is niet alleen leuk voor haar, maar ook nog eens voor jezelf. Heb je ook zelf iets leuks om tegenaan te kijken. Zit je seksueel gezien even in de sleur in je relatie? Met zo’n spannend setje gooi je ook weer wat olie op het vuur en wie weet leidt het tot een spannende avond samen. Het leukste is natuurlijk om zelf iets uit te zoeken, dan moet je wel goed op de hoogte zijn van haar maten. Je kunt ook samen iets uitzoeken dat je haar cadeau doet. Ga er maar eens lekker voor zitten in de paskamer en geniet van wat je allemaal voorbij ziet komen.

Speeltjes voor in de slaapkamer

Kan je seksleven wel een opkikker gebruiken of vinden jullie het sowieso al leuk om nieuwe dingen te proberen in de slaapkamer? Dan kun je je vrouw of vriendin ook een leuk speeltje cadeau doen. Er is altijd wel iets leuks te vinden online. Het voordeel daarvan is dat wanneer je het misschien nog wat spannend vindt om zoiets te kopen dat je het makkelijk en discreet kan laten thuis bezorgen. Belangrijk is wel om te weten dat je vriendin zich hier comfortabel mee voelt, dus goede reden om het onderwerp eens aan te snijden.

Een blijvertje

Met één cadeau scoor je natuurlijk al heel wat punten, laat staan wanneer je vriendin elke week of elke maand sowieso een cadeautje kan verwachten. Kies dan voor bijvoorbeeld een abonnement op haar favoriete tijdschrift. Tegenwoordig zijn er enorm veel producten waar je een abonnement op kunt nemen. Je kunt bijvoorbeeld een abonnement nemen op bloemen zodat je elke maand een verse bos thuisgestuurd krijgt. Er bestaat zelfs een abonnement op panty’s, zodat ze er iedere maand weer hip bijloopt. Daarnaast kun je ook een Netflix of Videoland abonnement cadeau doen. Of Disney Plus als je vriendin helemaal gek is op Disney films. Op die manier heeft ze voor langere tijd wat aan je cadeau en wordt ze er ook elke dag, week of maand weer blij van.

Knowhow
  • iStock