MEROL deelt of ze ooit mee zou willen doen aan het Songfestival

Als trouwe kijker van het Songfestival zag MEROL hoe Måneskin er vorig jaar met de winst vandoor ging. Zanger Damiano David wist indruk te maken en dus schreef MEROL het nummer vol: een ode aan de Italiaanse zanger. Maar zou zij net als Damiano eens op het Songfestival-podium willen staan?

MEROL

Het nummer Vol van MEROL gaat over Damiano David. Volgens MEROL is hij namelijk het voorbeeld van iemand die vol van zichzelf is, maar daarom ook heel aantrekkelijk is. “Los van het feit dat hij heel symmetrisch, afgetraind en knap is, val ik op mensen die zelfverzekerdheid uitstralen en charismatisch zijn. Maar dat is net dat randje: als je daar overheen gaat, ben je een arrogante kwal", deelt de zangeres met Playboy.

"Dat is hij nét niet, dus extreem aantrekkelijk. Prince en D’Angelo vonden zichzelf ook lekker. Die raken zichzelf lekker aan als ze optreden. Dat vind ik dan weer lekker om naar te kijken. Je wilt niet een onzeker iemand op een podium zien.”

Zelf meedoen

Maar zou MEROL eigenlijk – zoals Damiano al eerder deed – zelf eens op het Songfestival-podium willen staan? “Ik ben mega fan, ik kijk elk jaar, dus ja. Maar nu nog niet. Voor de grap postte ik op Instagram iets in de trant van Songfestival 2025. Dat vind ik wel zo veilig, ik wil eerst meters maken. Daarom vind ik het ook zo knap van S10 dat ze nu al durft: zij staat ook nog aan het begin van haar carrière, maar staat volgende maand wel op dat gigantische podium."

In de nieuwste Playboy vertelt MEROL meer over haar nieuwste album Troostprijs, feminisme en Leonardo DiCaprio. Donderdag in de winkel.

Entertainment
  • BrunoPress