12 tips om het Songfestival door te komen vanavond

Zit je vanavond verplicht met je vriendin op de bank het Songfestival te kijken? Dan hebben wij een paar tips voor je. W...

Zit je vanavond verplicht met je vriendin op de bank het Songfestival te kijken? Dan hebben wij een paar tips voor je. Wie weet kom je er onderuit, zo niet, dan is dat gejengel in ieder geval een stuk beter vol te houden.

Lees ook: De 9 bizarste sexgerelateerde records

- Focus op de pakjes van onze inzending: O'G3NE

- Ook andere kleding maakt kijken de moeite waard, doorzichtige outfitjes zijn namelijk ontzettend in dit jaar.

- Er zit een Playmate in de finale (hopelijk opnieuw in zo'n leuk see through jurkje)

- Doe alsof je fan bent van het Kroatisch jeugdelftal, FC Toronto, Minnesota United of RB Leipzig. Je kunt het natuurlijk niet missen als de spits van een van die clubs het winnende doelpunt maakt terwijl het Eurovisie Songfestival aanstaat. Dat moet je vriendin toch snappen.

- Haal je vriendin en entourage over om het Songfestival op België Eén te kijken. Het commentaar van Peter Van De Veire is grandioos. Verwacht ongeveer dit:

[embed]https://twitter.com/petervandeveire/status/862750214825934849[/embed]

- Of kijk mee met Graham Norton, lijkt me duidelijk.

- Bedenk bij elk nummer een Mama Appelsap

- Pak Twitter erbij. Paul de Leeuw, Georgina Verbaan, Fokke & Sukke, en vele andere mensen hebben sowieso wat te melden. #esf

[embed]https://twitter.com/palpeet/status/863169196825378816[/embed]

- Je kunt de avond nog redden door extra nadruk te leggen op het festivalaspect van het songfestival: ga lekker aan het bier. Veel bier.

- Er zijn natuurlijk ook zat drankspelletjes die je kan doen, zoals: de Conchita (plak een nepsnor op de tv, zodra iemand 'm draagt, drink je), deze, of deze, als je op de BBC kijkt.

- Maak zelf een leuk nummertje (met je vriendin)

- Wil je echt niet? Trek dan een kabel uit de tv: 'hé schatje, wat vervelend. Hij is kapot.' Kan ze lekker ergens anders gaan kijken.

Succes!