Vier de feestdagen met BACARDÍ en chef London Loy met The Table of Ocho

De feestdagen staat voor de deur en dat betekent vaak volle agenda's en veel borrels. Gelukkig komt Bacardi en London Loy dit jaar met The Table of Ocho: een feestelijk inspiratieplatform dat volledig in het teken staat van een thuisdiner met 8 vrienden.

Bacardi Ocho

Dit artikel is in samenwerking met BACARDÍ tot stand gekomen.

London Loy

Zeg je Chef London Loy, dan zeg je ongetwijfeld zijn bijzondere gerechten en onweerstaanbare combinaties. Met zijn passie voor rum en de Caribische keuken weet hij de meest smakelijke gerechten op tafel te toveren. Want, zo weet hij, gaan Caribische gerechten goed samen met authentieke rum cocktails. Denk aan limoen eksi koekoe, kousenband met gele banaan en limoenkaviaar. Dat drinken we niet weg met wijn, maar met specifieke cocktails met een rauw randje.

Tijdens de feestdagen is het voor London dan ook het perfecte moment om helemaal uit te pakken. "Ik schotel geen traditionele gerechten voor, maar altijd een verrassend en kleurrijk menu." Een smaakvol avontuur waarvan je ongetwijfeld je broek op de vreethaak moet zetten. Gelukkig is het mogelijk om een plekje aan deze tafel te bemachtigen – uiteraard met een smaakvolle rum genaamd BACARDÍ Reserva Ocho.

The Table of Ocho

We hoeven je vast niet te vertellen waarom de Caribische keuken en BACARDÍ Reserva Ocho zo goed samengaan. The Table of Ocho is geïnspireerd op deze krachtige rum en de bijzondere avonden bij de BACARDÍ familie thuis. Durf jij aan te schuiven bij deze extravagante avonden? Via de Table of Ocho website kun je kans maken op een tafel voor 8 tijdens de BACARDÍ Table of Ocho dinner party op 14 december, op een geheime locatie in Amsterdam.

Klik ook zeker niet meteen weg, want het platform biedt inspiratie op alle vlakken waardoor jij het perfecte diner en feest thuis organiseert. Denk aan outfit tips, moderne Caribische gerechten en de nieuwste cocktailtrends met uiteraard de BACARDI Reserva Ocho in de hoofdrol. Met hulp van BACARDÍ ambassadeurs Yeliz Çeçik, hoofdredacteur van Vogue, en Timotej Letonja, de hoofdredacteur van Numéro Nederland, leer jij de fijne kneepjes voor de styling – zoals tips op basis van mode en de beste look tijdens een diner party. Om alvast in de mood te komen, vind je een playlist dat samengesteld is door zangeres Irene Hin.

Met aankleding op uitzonderlijk niveau, muziek waarvan je ongetwijfeld gaat dansen en de meest uitzonderlijke gerechten, ben je verzekerd van een culinaire reis in BACARDÍ style. Of zoals London zegt: "Soul food op een sophisticated manier." Laat maar komen!

Aanmelden kan tot 8 december, geselecteerde genodigden krijgen op 9 december bericht.

BACARDÍ Reserva Ocho

Met BACARDÍ Reserva Ocho krijg je een uniek kijkje achter de deuren van de familie BACARDÍ. Dit drankje is namelijk geïnspireerd op het iconische familierecept uit 1862, beter bekend als 'The Family Reserve'. Na de eerste nip weet je precies waarom de familie de vreugde van rum zo uitbundig vierde. De goudkleurige rum heeft een diepe, gelaagde en zachte smaak van gedroogd fruit, specerijen, eik en vanille. Met de geur van gedroogde abrikozen, zwarte kersen en bananenblad in combinatie met de aroma's van esdoorn, butterscotch en diverse specerijen worden al jouw smaakpupillen bediend. Good to know: de rum is maar liefst 8 jaar gerijpt, en dat proef je! Niet zo raar dus dat London zijn weg weet te vinden met deze gelaagde rum.

Puur of in een cocktail, zoals bij deze El Presidente

Familie BACARDÍ

Niet alleen bij London is het feest rond de feestdagen, als je vroeger bevriend was met de BACARDÍ familie, dan zat je goed. De bekende familie nodigde goede vrienden, buren en de bredere lokale gemeenschap regelmatig uit in hun landhuis voor bijzondere en extravagante diners. Hier werd de vreugde voor rum gevierd tot in de late uurtjes, waar een gedekte tafel en Latijns-Amerikaanse muziek natuurlijk niet kon ontbreken. De avonden waren niets zonder BACARDÍ Ocho, die tot eind vorige eeuw uitsluitend door de BACARDí familie werd gedronken. Gelukkig is dat niet meer aan de orde, en mogen wij tegenwoordig ook genieten van dit uitzonderlijke drankje. En waar kun je dat beter doen dan bij de Table of Ocho? Meld je nu aan!

Goodlife
  • BACARDÍ