Helemaal de man: Hul jezelf in je favoriete rummerk met de BACARDÍ en Filling Pieces capsulecollectie

Die stijlvolle dansvloertijger? Dat ben jij, natuurlijk

Bacardí

Rummerk BACARDÍ en streetwear merk Filling Pieces hebben de handen ineengeslagen om te zorgen dat jij tijdens Amsterdam Dance Event (en op elk feestje erna) he-le-maal de man bent. De twee merken hebben samen een limited edition capsulecollectie ontworpen die gelanceerd zal worden tijdens dit grootse dance-evenement. Die stijlvolle ladies man die met zijn looks én zijn moves de show steelt? Dat ben jij, natuurlijk.

BACARDÍ x Filling Pieces

Je vrij voelen om te bewegen en jezelf te kunnen zijn: dat is het doel van deze nieuwe dansvloer-bestendige capsulecollectie van BACARDÍ en Filling Pieces. Klinkt helemaal top, toch? Dat betekent dat jij, gehuld in stijlvolle kleding van je favoriete rummerk, compleet de show kunt stelen. Je hoeft je geen zorgen te maken over of je wel 'Playboy' genoeg bent, met deze collectie bén jij de Playboy. Bovenkleding, hoodies, T-shirts, cardigan sweater, shirt én – onmisbaar: snelle schoenen die jouw skills op de dancevloer bij kunnen houden. De kenmerkende strakke silhouetten, colorblocking graphics en functionele ontwerpen waar Filling Pieces om bekendstaat mét een unieke BACARDÍ Rum-twist.

Samenwerking

BACARDÍ, dat niet voor niets 's werelds bekendste rummerk wordt genoemd, staat volledig voor authenticiteit. En Filling Pieces is dan ook hét kledingmerk voor BACARDÍ's Do What Moves You-platform. Het Amsterdamse luxe streetwear merk staat voor onafhankelijkheid, creativiteit en ambitie, en gelooft dat onze unieke verschillen juist de verbindende factor zijn. Volgens Guillaume Philibert, oprichter en creatief directeur van Filling Pieces gaat het om een match made in heaven: "Beide merken stimuleren muziek, talent en het uitdragen van een eigen stijl - wat voor ons heel belangrijk is binnen dit project. We combineren onze ambachten en kennis met BACARDÍ en dat is te gek!" BACARDÍ wil momenten van zelfexpressie creëren, mensen aanmoedigen om zichzelf te zijn én hun de kracht geven om dit te laten zien. "We zijn blij om met onze vrienden van Filling Pieces samen te werken, zo kunnen we als team consumenten de gelegenheid geven om hun identiteit te omarmen en zich te laten leiden door wat hen beweegt", vertelt Robin de Bruijn, Brand Director van BACARDÍ Benelux & DACH.

Lancering tijdens ADE

BACARDÍ omarmt individualiteit en moedigt iedereen aan to Do What Moves You. Het is dan ook geen toeval dat de lancering van deze limited edition BACARDÍ x Filling Pieces-collectie plaatsvindt tijdens een van ’s werelds grootste dance-evenementen, namelijk ADE. De collectie is vanaf 18 oktober online verkrijgbaar via de website van Filling Pieces. Maar voor de ultieme BACARDÍ-experience shop je je ADE-look vanaf 19 oktober in de volledig omgebouwde Filling Pieces flagship store. Deze zal vijf dagen lang in het teken staan van muziek, verbinding én natuurlijk de lekkere BACARDÍ cocktails die je gewend bent van het merk. Deze worden geserveerd in de geheimzinnige speakeasy Bar – een verborgen plek die rechtstreeks uit de jaren '20 lijkt te komen. Maar er worden niet alleen cocktails gemixt. Onder het genot van een drankje luister je naar de beste beats van DJ's als Jarreau Vandal, CinCity, Philou Louzolo en Patrick Mason. Elektronische muziek mét de Sound of Rum.

Exclusieve toegang

De flagshipstore gaat elke dag om 11.00 uur open en is vanaf 18.00 uur alleen toegankelijk op aanmelding. Dit kan via de RSVP-link die tijdens de week van ADE elke ochtend om 11.00 uur in de Instagram Stories van Filling Pieces verschijnt. Ook niet onbelangrijk: voor deze exclusieve ervaring betaal je welgeteld nul euro aan entreekosten.

Dus: tijd om jezelf onder te dompelen in de echte BACARDÍ x Filling Pieces-experience. En als je er toch bent: misschien wordt het tijd om eindelijk afscheid te nemen van die versleten sneakers en die grauwe hoodie. Trakteer jezelf op nieuwe dans gear: een outfit die jou als dansvloertijger bij kan houden.

Leef met passie, drink verantwoord.

Style
  • BACARDÍ X Filling Pieces
  • Max Bublak