Een voor de geschiedenisboeken: een kijkje bij de cover reveal party voor Jaimie Vaes

Op woensdag 2 augustus vierden we, samen met verschillende bekende gezichten én onder het genot van heerlijke cocktails van BACARDÍ, de onthulling van de prachtige cover.

feestje

Een mijlpaal in de geschiedenis van Playboy: voor het eerst in 10 jaar staat er weer een BN'er op de cover en dat is genoeg reden voor een feestje mét heerlijk eten en drinken. Het event werd gehouden bij Lion Noir in Amsterdam; een hotspot in de Reguliersdwarsstraat met een idyllische tuin. BACARDÍ vierde dit graag met ons mee en voorzag ons en de dorstige aanwezigen van heerlijke cocktails. Onder het genot van BACARDÍ's Coco Daiquiri's en Caribbean Coladas mochten we de cover van de nieuwste Playboy onthullen; de perfecte manier om deze editie én de foto's van Jaimie te vieren.

Genot voor de zintuigen

Lion Noir heeft flink uitgepakt voor de viering: de tuin was prachtig aangekleed voor de gelegenheid. Het feestje werd gehouden in hartje Amsterdam maar het geheel voelde als een afgelegen kasteeltuin. Ook op het gebied van eten werden we goed verzorgd. Er was voor de gelegenheid een speciaal menu samengesteld met onder andere oesters à la Lion Noir, blini's, arancini en macarons. De cocktails van BACARDÍ waren een geweldige toevoeging aan het geheel: niet alleen een genot voor de tong maar ook heerlijk om te zien. De cocktails zijn gemaakt met BACARDÍ Caribbean Spiced; een tropische rum met de meest verleidelijke smaken uit het Caraïbische gebied. Perfect voor een Coco Daiquiri Cola of een heerlijke Caribbean Colada én de rum bij uitstek voor een exclusief Playboy-event. Samen met de cover van de nieuwste editie was het hele feestje een ware traktatie voor de zintuigen.

Bekende gasten

Verschillende bekenden van Jaimie Vaes waren uitgenodigd voor het feestje. Zo was influencer en goede vriend Koen Pieter van Dijk erbij, evenals goede vriendin Estelle Cruijff met dochter Joëlle. Actrice Winonah de Jong en Olcay en Dolshe Gulsen waren ook aanwezig om de foto's van Jaimie te bewonderen. Andere aanwezigen waren Dierenpraat TV-presentator Floris Gobel, zanger Maxim Froger en presentatrice Iris Enthoven. Alle drie doen, samen met Jaimie, mee aan het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson. Playmate Veerle Vlemmix was ook van de partij, zij sierde de cover van de vorige Playboy en mocht dus ook bij dit feestje niet ontbreken.

Al met al kunnen we concluderen dat het een geweldige dag was: heerlijk eten, een prachtige locatie, een selectie aan verfijnde Spiced cocktails en goed gezelschap. We hadden ons geen beter feestje kunnen wensen. Volgende editie weer?

Goodlife
  • Paul Tolenaar