Waarom een erotische massage boeken zeker een must is

Een lekkere massage boeken? Daar is menig Nederlandse man niet vies van. Sterker nog: om even compleet te ontspannen is af en toe gemasseerd worden hartstikke lekker. Dat kan met een 'gewone' massage of met een zogeheten erotische massage.

Waarom een erotische massage boeken zeker een must is

Een erotische massage is waarschijnlijk precies wat het is dat je denkt wat het is: een sensuele massage waarbij erotiek en ontspanning voorop staan. Dat klinkt aantrekkelijk toch? Onze nieuwsgierigheid werd in ieder geval meteen geprikkeld. Daarom gingen we voor je op onderzoek uit in de wereld van de erotische massages.

Dit kun je verwachten bij een erotische massage

Erotisch gemasseerd worden; wie wil dat nou niet? Eerlijk is eerlijk: we dromen er allemaal wel eens van, maar daadwerkelijk een erotische massage boeken? Dat doen we niet zo snel. Dat is hartstikke zonde, want zo'n sensuele massage is bedoeld om je even helemaal uit het hier en nu te halen en volledig te laten ontspannen. Dat laatste kan ook bij een normale massage, maar tijdens zo'n behandeling wordt de erotische spanning niet opgevoerd en bij een erotische massage wel. What's in a name, hè? Een erotische massage beschikt dus over sensuele en seksuele onderdelen.

Het grootste doel is namelijk om jou seksueel op te winden én je volledig uitgerust naar huis te laten gaan. Hier hoef je zelf helemaal niets voor te doen. Je kiest een massage uit, gaat lekker liggen en laat alles over je heen komen. Wanneer je voor het eerst een erotische massage boekt, voelt het wellicht even spannend om het daadwerkelijk te doen. Maar geloof ons: zodra je binnen bent, wil je al niet weg. Je nieuwsgierigheid wint het al gauw van de zenuwen en voordat je het weet lig je lekker weg te dromen op de massagetafel. Laat je vooral verrassen en wie weet kom je tot een wel heel fijn hoogtepunt. Dat is precies de reden waarom je eens zo'n massage moet boeken.

Verschillende soorten erotische massages voor hem en haar

In de praktijk blijkt dat zo'n 99% van de erotische massages eindigt in een happy end, iets dat hartstikke goed voor je is. Jep, ook dát is een onderdeel van een erotische massage. Sterker nog: dat is een van de grootste onderdelen waardoor zo'n massage verschilt met een gewone massage.

Met behulp van sensuele bewegingen, fijne muziek en (vaak) het gebruik van olie laat je je compleet in de watten leggen. Je bepaalt zelf of je wel of geen happy end wil, maar het is maar lastig om je in te houden. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet! Bij een erotische massage heb je de keuze uit diverse soorten massages, waaronder de volgende soorten:

- Body to body massage: bij deze erotische massage masseert de (naakte) masseuse jouw lichaam met haar lichaam met behulp van warme olie.

- Relax massage: deze massage is het beste te vergelijken met een normale massage, maar dan uiteraard wel met een erotisch elementje.

- Body Intensief massage: deze erotische massage start met een ontspannen douche waarna de masseuse je lichaam en erogene zones gaat verkennen terwijl je op bed ligt.

- Erotische Lingam massage: deze massage wordt ook wel de penismassage genoemd en staat in het teken van het masseren van je erogene zones.

- Erotische Prostaat massage: kies je voor de prostaat massage dan beginnen jullie met een body to body massage waarna je penis, anus en prostaat extra sensuele aandacht krijgt.

Erotische massage boeken? Dit moet je weten voor een fijn bezoek

Je kunt vooraf of ter plekke bepalen welke massage je zou willen hebben. Door het hele land vind je massagesalons die dit soort erotische massages aanbieden. Wil je voorzichtig beginnen dan is een relax massage een aanrader, maar je kunt natuurlijk ook al voor een van de andere erotische massages gaan. Wat je in ieder geval moet weten, is dat dit soort massages high end zijn. Dat betekent dat je altijd in een stijlvolle ruimte wordt ontvangen, dat alles volledig hygiënisch gebeurt en dat je niet bang hoeft te zijn dat het niet legaal is.

Zolang seks (of in dit geval klaarkomen) de bijzaak is en masseren de hoofdactiviteit is, mogen er erotische massages worden uitgevoerd bij erkende massagesalons. In Nederland vind je voornamelijk sfeervolle en gastvrije massagesalons waar dit soort massages worden aangeboden. Twijfel je dan kun je altijd even een check via het internet doen zodat je zeker weet dat je bij een legale salon een erotische massage boekt. Je gaat als herboren naar huis, want dat is hét doel van een erotische massage: het vinden van de nodige (ont)spanning.

Goodlife
  • iStock