'Ik kan niet stoppen met bellen naar telefoonsekslijnen'

Is het anno 2023 gek om telefoonsekslijnen te bellen? Wat moet ik aan tijdens een eerste date? Heeft er ooit iemand seks gehad in de ruimte? En slikken vegetariërs ook? Je leest het allemaal in Playboy Advisor.

telefoonsekslijnen

Ik ben een gast van 25 en heb al een aantal jaar een vaste relatie. Toch kan ik niet stoppen met bellen naar 0906-nummers. Wie heeft er nou telefoonseks anno 2023? Tuurlijk, er is niks mis met webcammeiden, maar die laten zo weinig over aan de verbeelding. Mijn vriendin weet niks van mijn avontuurtjes aan de telefoon, maar ik merk dat ik steeds vaker liever aan de telefoon hang dan dat ik bij haar slaap.
Michiel M. — Sneek

Laten we eerst ingaan op je fetisj, want ja, telefoonseks is een fetisj. Telefoonseks is niet de populairste manier van masturbatie, maar gek is het niet. Wellicht een beetje ouderwets. Wat ons meer zorgen baart, is de invloed die de telefoonseks heeft op je fysieke seksleven. Als de intimiteit tussen jou en je vriendin blijft afnemen, is de kans vrij groot dat het niet lang goed gaat. Als je haar vertelt over je fetisj kunnen jullie proberen hier samen uit te komen. Misschien wil ze het wel overnemen van de dames aan de andere kant van de lijn, scheelt ook een hoop in de kosten.

Ik ben een vrijgezel en al een tijdje actief aan het daten, maar elke keer als ik een date heb sta ik radeloos voor mijn kast. Hebben jullie suggesties wat ik zou kunnen aantrekken naar een eerste date?
Allard O. — Assen

Als je denkt dat je jezelf in een volledig driedeel moet hijsen om indruk te maken op een vrouw, heb je het verkeerd begrepen. Slechts 2 procent van de vrouwen stapt gemakkelijk op een man in pak af, volgens een onderzoek van onlinedatingplatform Parship. Wat het, volgens het onderzoek, wel goed doet (zo’n 56 procent van de vrouwen stapt hierop af), is een klassieke maar casual combinatie. Denk bijvoorbeeld aan een mooi overhemd en een chino. Maar doe je niet anders voor dan je bent, het is het belangrijkst dat je je op je gemak voelt.

Heeft er ooit iemand seks gehad in de ruimte? En hoe pakte dat uit?
Jorn van Z. — Oss

Voor zover bekend is er nog niemand lid van de 250-mile-highclub. Althans, er zijn nooit officiële experimenten voor geweest. Er is wel een gerucht dat er geslachtsgemeenschap was tijdens een Sovjetmissie in 1982 met een vrouwelijke en twee mannelijke astronauten. Toch is seks in de ruimte lastig, mensen drijven namelijk uit elkaar. Gene Meyers van de Space Island Club wil graag hotels beginnen in de ruimte. Deze 15 miljard dollar kostende ruimteschepen moeten speciale Romance Rooms krijgen, zodat mensen seks kunnen hebben.

Mijn vriendin wil graag seks hebben op vreemde plekken. Na een aantal keer de auto en het park onveilig te hebben gemaakt, zijn we een beetje door onze ideeën heen. Jullie nog een suggestie?
Robert de B. — Groningen

De auto is niet echt een aanrader, weinig ruimte, toch heeft ruim de helft van de Nederlanders weleens genoten van een stomend avontuurtje in de auto. Marketingbureau Toluna heeft onderzoek gedaan naar andere ‘veelvoorkomende’ plekken. Zo heeft 34 procent weleens seks in een buitenzwembad en 32 procent op een balkon. Een absolute droom voor de deelnemers aan het onderzoek is seks hebben op de Eiffeltoren, in de wasstraat of in een reuzenrad. Is dat een beetje inspiratie voor je? Let trouwens wel op, op sommige plekken kun je een flinke boete krijgen als je gepakt wordt.

Mijn vrouw eet vegetarisch en ze is bang dat ze een dierlijk bijproduct binnenkrijgt als ze mijn sperma doorslikt. Hoe kan ik haar geruststellen?
Max F. — Amsterdam

De meeste vegetariërs eten geen vlees omdat ze denken dat dit beter is voor het welzijn van dieren of omdat ze denken dat het gezonder is. Vertel je vrouw dat er geen dieren lijden onder de productie van jouw sperma. Behalve jijzelf dan misschien. ‘Sperma is erg eiwitrijk en bevat geen vlees, vis of ei’, aldus veganistenorganisatie eatveg.com. Wellicht is het zelfs een idee om mee te gaan in de levensovertuiging van je vrouw, aangezien veel vrouwen zeggen dat het sperma van vegetariërs beter smaakt.