Playboy tipt: Deze films mag je deze maand niet missen

Elke maand zet Playboy de drie films die je deze maand absoluut niet mag missen voor je op een rijtje.

films

About My Father

Het is geen geheim dat Robert De Niro alleen nog filmrollen aanneemt om zijn vastgoedportefeuille in stand te houden. Toch is de komedie About My Father best leuk, al heeft-ie een verdacht Meet the Parents-verhaalboogje. De Niro is namelijk een zeer traditionele Italiaanse vader, wiens zoon opeens thuiskomt met een op-en-top Amerikaanse vriendin. Wat volgt is een hilarische cultuurclash, die — uiteraard — voor iedereen later toch een badkamerwand aan tegelwijsheden oplevert.

About My Father draait vanaf 25 mei in de bioscoop.

The Mother

53 is ze inmiddels, maar Jennifer Lopez heeft nog steeds het lichaam van een 23-jarige (en dan ook nog van een extreem
fitte 23-jarige). Opdrukken, optrekken, afdrukken, afijn: in haar nieuwe actiethriller The Mother draait de fitgirl er haar hand niet voor om. Ze speelt een badass assassin die uit haar schuilplaats in de sneeuw moet komen om haar dochter te redden en daarvoor moet natuurlijk alles en iedereen wijken. Lopez filmde in de Canadese kou en in de hitte van Gran Canaria, maar veel maakt het niet uit: ze ziet er overal fantastisch uit.

The Mother is vanaf 12 mei op Netflix te bekijken.

Renfield

Iedereen kent Dracula. Minder bekend is Renfield, oftewel zijn noeste hulpje. We spotten Nicholas Hoult als dit gekwelde slaafje van de meest narcistische baas uit de geschiedenis. Maar na eeuwenlange dienstbaarheid wil Renfield weleens zien wat het leven buiten de schaduw van de Heer van het Duister te bieden heeft. Alleen weet hij niet zo goed hoe hij uit die ongezonde relatie moet komen. De horrorkomedie Renfield heeft een zeer geslaagde Dracula-niche gevonden. Een onnavolgbaar schmierende Nicolas Cage speelt Dracula.

Renfield is vanaf 18 mei te zien in de bioscoop.

Entertainment
  • Redactie Playboy
  • Ana Carballosa/Netflix