Chantal Janzen open over seksleven: 'Een keer per maand? Prima. Vier keer per week? Prima'

In haar magazine &C doet Chantal Janzen een boekje open over haar seksleven: “Ik ben niet iemand die dan denkt: nou hop, voor het vaderland."

seksleven

Showbizzland heeft veel te bieden op het gebied van vrouwelijk schoon, maar presentatrice Chantal Janzen is met haar 44 jaar zeker onderdeel van de crème de la crème. En de blondine neemt geen blad voor de mond. Dit betekent een openhartig kijkje in de slaapkamer van Janzen en man Marco Geeratz. Een kleine wake up call; want hoewel wij graag willen geloven dat het libido van een vrouw als Chantal net zo oneindig is als haar schoonheid, ligt de werkelijkheid natuurlijk net een beetje anders.

Seksleven

Eigenlijk praat Chantal liever niet over seks. Dat is privé zegt de presentatrice. Maar gelukkig maakt ze voor deze keer een uitzondering in de nieuwste &C. En daar maken wij dan weer gretig gebruik van. Want hoe vaak heeft een schitterende blondine nu eigenlijk seks?

Nou, toch minder vaak dan in onze wildste fantasieën. Janzen vertelt dat ze door opnames soms wekenlang van huis is. En dat betekent dat zowel Janzen als man Marco geen actie zien. Maar daar ligt Chantal niet wakker van: "Wij doen niet aan, zoals ik laatst van iemand hoorde, ‘vaste dagen’. En we maken ons al helemaal niet druk over wat anderen daarvan vinden."

Zin in seks

In de slaapkamer van huize Janzen gaan de kleren pas uit wanneer zij daar zelf zin in heeft: “Ik ben niet iemand die dan denkt: nou hop, voor het vaderland. Ik ga niet klaarliggen terwijl ik in mijn hoofd teksten aan het repeteren ben. Ik vraag me ook af of dat voor een partner opwindend is, als er zo’n passief wezen onder je ligt." Zeker niet, Chantal. Wij hebben ook veel liever een heet samenspel dan een solo prestatie. Zélfs als dat maar een keer per maand is.

Entertainment
  • &C, RTL Boulevard
  • Brunopress