Christina Aguilera likes it Dirrty: 'Ik denk dat slikken goed is. En het bevat veel proteïne.'

In een interview tijdens de Call Her Daddy-podcast vertelt Christina Aguilera over haar favoriete technieken in bed. En de tweeënveertig-jarige blondine verrast met haar antwoord: "ik hou van blowjobs."

Christina Aguilera

Het is inmiddels 20 jaar geleden sinds Christina Aguilera het toen heel controversiële Dirrty uitbracht. En hoewel de lyrics van het nummer nog redelijk tam zijn, is de blonde zangeres dat zelf zeker niet. In een interview met Call Her Daddy deelt Christina haar favorieten in de slaapkamer. En blijkbaar is What a Girl Wants orale seks. Mét slikken.

"De vibrator was een game-changer"

In het interview met Alex Cooper, host van de Call Her Daddy-podcast, vertelt Aguilera open over haar seksleven met partner Matthew Rutler: "Seks is leuk, en je eigen lichaam kennen is zo belangrijk. De enige manier waarop je je lichaam leert kennen is door tijd met jezelf door te brengen. Op die manier weet je precies wat je lekker vindt en kun je dat communiceren met je partner." Volgens Christina Aguilera was de vibrator voor haar een revolutie op het gebied van genot. "Toen ik mezelf voor het eerst begon te verkennen was de vibrator een game-changer."

Favoriete skill

Maar de zangeres doet ook een boekje open over haar favoriete skills in de slaapkamer. "Zonder twijfel blowjobs. I hou van pijpen. Ik geniet ervan. Ik ken elk onderdeel en gevoelig plekje en ik vind het echt leuk om te doen." Volgens de blondine is het geven van een blowjob enorm opwindend voor haar. Toen ze gevraagd werd om tips voldeed ze gretig aan dat verzoek: "Wat de ene man lekker vindt kan voor de ander minder fijn zijn. Sommige mannen willen niet dat je aan hun ballen komt, anderen hebben juist een voorkeur voor meer wrede dingen. Er zijn verschillende levels."

En na het hoogtepunt? Dan slikt Aguilera maar al te graag: "Ik ben een voorstander van slikken. Ik denk dat het goed is. En er zit veel proteïne in. Ik heb al dat harde werk toch niet voor niets gedaan?

We zijn het helemaal met je eens, Christina. Voor de proteïne natuurlijk.

Entertainment
  • Men's Health
  • NL Beeld / _Abaca Press