Vaderdagactie: 3 x Playboy voor €12,50

Speciaal voor alle vaders, mensen met vaders, iedereen die vader wil worden, voor wie een vader kent... eigenlijk gewoon voor iedereen ;)

vaderdagactie

Speciaal voor Vaderdag pakken we bij Playboy uit: je kunt nu maar liefst 57% korting krijgen op de eerste drie maanden van je Playboy-abonnement.

Abonnement

Vaderdag is de ultieme gelegenheid om jezelf (als wijs vaderfiguur voor velen om je heen) eens lekker te verwennen. En hoe lukt dat nu beter dan met de maandelijkse dosis Playboy op je deurmat? Tijd om jezelf eens lekker in de watten te leggen met al het vrouwelijk schoon dat je je maar kunt wensen.

Wil je meer weten over de actie? Klik dan hier, of kijk op Tijdschrift.land. Op Tijdschrift.land vind je ook alle vorige edities van Playboy, mocht je jouw abonnement willen uitbreiden met een lekkere throwback naar mei, april of de prachtige editie van februari toen de beeldschone Nena Vlaar de cover sierde.

Extra vermaak

Heb je, naast prachtige vrouwen en interessante interviews, ook een voorliefde voor dikke luxe jachten, crime-nieuws en wielrennen? Of wil je je partner juist verrassen met een maandelijkse glossy? Dan zijn abonnementen op Panorama, Nautique, Wieler Revue of Grazia misschien wel iets voor jou. Op Tijdschrift.land vind je een uitgebreid aanbod met voor ieder wat wils. Een leuk cadeau voor alle vaders in je leven!

Vaderdag wordt voor jou in ieder geval geheid een succes met deze speciale Playboy-Vaderdagactie.

Goodlife
  • Redactie Playboy
  • Redactie Playboy