De uitslag is bekend: Romy Monteiro is de mooiste vrouw van Nederland

Er gingen al een paar bloedmooie vrouwen haar voor, zoals Abbey Hoes, Monica Geuze, Sylvana IJsselmuiden en Kim Feenstra. Dit jaar is het de eer aan Romy Monteiro; de nieuwe 'Mooiste Vrouw van Nederland'. En natuurlijk zouden we Playboy niet zijn als we niet een paar mooie foto's voor je verzamelt hebben om haar winst te vieren.

Romy

Ieder jaar roept FHM iemand uit tot 'Mooiste Vrouw van Nederland'. Een hele eer voor Romy Monteiro die dit jaar de prijs in handen mag nemen. De prijs heeft Romy te danken aan de vele stemmen (van lezers) die zij kreeg. Gisteravond heeft de zangeres in Amsterdam haar prijs in ontvangst genomen. En als zelfbenoemde experts op het gebied van vrouwelijk schoon kunnen we vanuit onze professionele expertise wel stellen dat die prijs volledig terecht is. Maar mocht jij nog twijfelen dan hebben we speciaal voor de kritische lezer een aantal mooie plaatjes verzameld. We willen natuurlijk wel graag dat jij objectief je eigen mening kunt vormen. Graag gedaan ;)

De mooiste vrouw

Romy Monteiro is de dochter van bekende Nederlander Antje Monteiro, een zangeres en musicalster. Daarnaast is Antje ook in de wereld van televisie geen onbekende. De moeder van de mooiste vrouw van Nederland is namelijk presentatrice, actrice en verschijnt regelmatig in spelshows.

In 2014 deed dochter Romy mee aan The Voice of Holland, waar ze zowel de jury als het publiek wist te imponeren. De talentenjacht was dan ook nog maar het begin van haar carrière. Tegenwoordig is ze te volgen als zangeres, musical-ster, presentatrice en kookboekenschrijfster. Als klap op de vuurpijl mag ze sinds gisterenavond bovendien de titel 'Mooiste Vrouw van Nederland 2023' aan dat al indrukwekkende lijstje toevoegen.

FHM 500

Met deze eerste plek volgt Romy de winnares van vorig jaar Abbey Hoes op. Grote schoenen om te vullen. Naast Romy hebben overigens ook enkele andere Nederlandse vrouwen een prijs ontvangen, waaronder Playboy-bekende Georgina Verbaan. De winnaressen op een rijtje:

-
Mooiste sportvrouw: paralympisch kampioen Fleur Jong
-
Social Media Queen: Linda Hakeboom
-
Rising star: Model Gia Bab
-
WAG Award: in samenwerking met Voetbalzone: Isabelle Twisk
-
Fitgirl Award: Viënne Marly
- All Time Favorite: Georgina Verbaan

Meer foto's

Zoals elk jaar hoort er ook een prachtige shoot bij de FHM500-uitreiking, en dat is helemaal aan de nieuwe winnares toevertrouwd. Onderstaande lingeriefoto dient als bewijs:

En dan te bedenken dat dit nog maar één foto van Romy Monteiro's shoot is zonder kleding. De rest komt er nog aan. Net als foto's van de andere winnaressen, zoals Georgina Verbaan, Viënne Marly en de vriendin van Millwall-speler Zian Flemming: Isabelle Twisk. Kortom, kom maar door met die plaatjes. En wie weet misschien daarna een shoot in Playboy? Een man kan zeker dromen.

Women
  • fhm, Wikipedia
  • NL Beeld / _Arjo Frank