Redactie Panorama
Redactie Panorama
Recente artikelen
 1. Romy
  Women
  Romy Monteiro is uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland (+ foto's)

  Er gingen al een paar bloedmooie vrouwen haar voor, zoals Abbey Hoes, Monica Geuze, Sylvana IJsselmuiden en Kim Feenstra. Dit jaar is het de eer aan Romy Monteiro; de nieuwe 'Mooiste Vrouw van Nederland'. En natuurlijk zouden we Playboy niet zijn als we niet een paar mooie foto's voor je verzamelt hebben om haar winst te vieren.

 2. Met deze cadeaus voor mannen scoor je altijd
  Goodlife
  Met deze cadeaus voor mannen scoor je altijd

  Of je nu wat te vieren hebt of wanneer je zomaar een cadeau wilt geven; het is niet altijd even makkelijk.

 3. Zo vind je de beste bookmakers om online te gokken
  Goodlife
  Zo vind je de beste bookmakers om online te gokken

  Sinds de nieuwe gokwetgeving zijn er talloze websites uit de aarde geschoten waarop je een gokje kunt wagen. De enige vraag is: welke moet je kiezen?

 4. Christina Curry
  Women
  Christina Curry heeft de touwtjes in handen

  Kinbaku is een kunstvorm uit Japan waarbij mensen op een erotische manier met touw worden vastgebonden. Hunkemöller introduceerde onlangs een lingerielijn die geïnspireerd is op deze Japanse bondage. Christina Curry (29) en haar vriendin Shenta Ignacio (28) showen de nieuwe setjes in een pikante fotoshoot.

 5. Zo promoot je jouw bedrijf
  Knowhow
  Zo promoot je jouw bedrijf

  Wil jij jouw bedrijf laten groeien? Dan heb je meer klanten nodig of klanten die meer van je kopen. Om dit voor elkaar te krijgen zul je jouw bedrijf moeten promoten. Er zijn echter talloze mogelijkheden. Een goede keuze maken is een hele opgave. Om dit eenvoudiger te maken, geven we je een overzicht van de meest effectieve manieren om je bedrijfspromotie vorm te geven. 

 6. Word de nieuwe Koning Toto in het spelen van blackjack
  Knowhow
  Word de nieuwe Koning Toto in het spelen van blackjack

  Vroeger kon je blackjack alleen spelen in casino’s met een kansspelvergunning. Die tijd is inmiddels echter ver achter ons, want the magic 21 kan tegenwoordig ook veilig online gespeeld worden op een website zoals die van Toto.

 7. Tara Gins kan geen ploegleidster worden vanwege klacht over pikante fotoshoot
  Women
  Tara Gins kan geen ploegleidster worden vanwege klacht over pikante fotoshoot

  De 30-jarige Tara Gins had van 2016 tot 2018 een korte carrière als profrenster, waarna ze aan de slag ging als ploegleidster. Ondertussen kluste ze ook bij als koersdirectrice van de vrouwelijke versie van de Driedaagse Brugge-De Panne. De volgende stap was ook al in zicht: ploegleidster worden van een mannenteam, maar daar werd helaas een stokje voor gestoken.

 8. Shannon Elizabeth
  Women
  Mooi én slim: vijf bekende vrouwelijke gokkers

  Dat ook vrouwen veel succes hebben met de kaarten en de dobbelstenen, dat is inmiddels wel bekend. Er zijn meerdere vrouwen die de mannen het vuur aan de schenen leggen in de wereld van het gokken. Het is zeker ook interessant om eens te zien wie de toppers in de branche op dit moment zijn

 9. Sander Lantinga: 'Ik ben geen allrounder, ik ben de spits'
  Interviews
  Sander Lantinga: 'Ik ben geen allrounder, ik ben de spits'

  Dj’s vallen bij bosjes om, maar 538-icoon Sander Lantinga staat steady as a rock. Zijn geheim: hij heeft zijn overspannen periode al lang en breed gehad. ‘Je kunt veel zeggen, maar ik was wel de eerste dj met een burn-out.’

 10. Mannen rijden deze auto's. En dit is het effect op de autoverzekering!
  Goodlife
  Mannen rijden deze auto's. En dit is het effect op de autoverzekering

  Onderzoek heeft uitgewezen dat mannen, vaker dan vrouwen, kiezen voor krachtiger auto’s die doorgaans ook wat ouder zijn. Tegelijkertijd kiezen mannen gemiddeld ook vaker voor een eenvoudige en goedkope autoverzekering. Maar waarom doen zij dit en wat is het effect -van de auto’s die mannen kiezen- op de autoverzekering?