Speciale actie: 6 maanden Playboy én een Finez Exclusive Edition Baardset voor maar € 45

Abonneer je nu op een half jaar Playboy en ontvang een Finez Exclusive Edition Baardset t.w.v. € 29,95 cadeau!

actie

Of je nu een doorgewinterde baarddrager bent of pas aan je baardavontuur begint, deze set is het geheime wapen dat je nodig hebt om je baard naar het volgende niveau te tillen. Deze kit, volgepakt met natuurlijke ingrediënten, is ontworpen om zowel baardgroei als verzorging te stimuleren, waardoor het de perfecte bondgenoot is voor elke man die zijn baard naar Playboy-status wil brengen.

Puur natuur

Wat maakt de Finez Baardgroei Kit Exclusive Edition dan zo bijzonder? De formule is eenvoudig: het combineren van effectieve baardgroei producten met premium verzorgingsartikelen. Het resultaat is een veelzijdige kit die je baardgroei stimuleert en tegelijkertijd je baard gezond en glanzend houdt.
Bij Finez geloven we in de natuur en haar krachtige ingrediënten. Onze voedende baardolie, een essentieel onderdeel van deze kit, is verrijkt met essentiële oliën zoals jojoba en argan, bekend om hun hydraterende en voedende eigenschappen. Onze hydraterende baardbalsem, boordevol vitamines en mineralen, voedt je baard van binnen en buiten, waardoor hij er op zijn best uitziet en aanvoelt.

Waar wacht je nog op?

Het is tijd om je baard de VIP-behandeling te geven die hij verdient, en tegelijkertijd je leesplezier te vergroten met de iconische inhoud van Playboy. Met de Finez Baardgroei Kit Exclusive Edition en Playboy, krijg je het beste van twee werelden, letterlijk in één pakket.

Check deze link of bel 0251 – 257 924 (maandag t/m vrijdag 9.00 — 17.00 uur).

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2023 en zolang de voorraad strekt. Meer informatie vind je HIER of op Tijdschrift.land

Style
  • Finez
  • Finez