Playboy advisor: 'Mijn vriendin wil apart slapen, zal ik ooit nog seks hebben?'

Wat zijn mogelijke seksstandjes voor in de auto? Hoe zorg ik dat ze binnen drie kwartier verliefd op me wordt en hoe krijg ik mijn rughaar weg? De Playboy Advisor beantwoordt al je brandende vragen.

advisor

Ik heb mijn steak het liefst medium rare, maar thuis krijg ik ’m nooit zo. Hoe lukt me dat wél?

Jan van G. — Haarlem
In één woord: hitte! Voordat je het heilige stuk vlees in het vet doet belanden, moet je je pan (een gietijzeren!) vochtig maken. Bak je steak dan van beide kanten zeker drie minuten — als hij minimaal 2 centimeter dik is. Daarna wikkel je ’m in aluminiumfolie en leg je ’m bij 180 graden nog zo’n zes minuten in de oven. Dan laat je het vlees kort rusten en pas daarna haal je de folie eraf. En vergeet zout en peper niet.

Ik heb een affaire, en die wil ik geheimhouden. Ons liefdesnestje is meestal de auto. Welke standjes zijn daarin mogelijk?

Bart S. — Rotterdam
Ten eerste: je bent in goed gezelschap. Een kwart vindt de auto namelijk een van de beste plekken om seks te hebben. Om te zorgen dat het leuk blijft, kun je het beste voor de achterbank gaan. Voor maximale ruimte doe je de zetels helemaal naar voren. Terwijl je metgezel ligt, kniel jij in de beenruimte, met haar benen op jouw schouders. Dat belooft plezier en een goed uitzicht. De achterbank is ook een goede plek om elkaar met een klassieke 69 op te warmen voor het echte werk. Maar vergeet de handrem niet aan te trekken!

Ik heb binnenkort een date met mijn droomvrouw en die wil ik niet verpesten. Een vriend stelt van een methode te hebben gehoord die haar in drie kwartier verliefd op me maakt. Dat is onzin… toch?

Richard W. — Heerhugowaard
Je vriend praat geen onzin: hij heeft het over een meer dan tien jaar oude studie van Arthur Aron. Hij gaat ervan uit dat je binnen 45 minuten, door 36 vragen te stellen, een vrouw kunt overtuigen. Het principe: doordat je deze (heel intieme) vragen stelt, ontwikkel je een emotionele band die ervoor zorgt dat je verliefd op elkaar wordt. Veel mensen geloofden niet dat het werkte, maar schrijfster Mandy Len Catron paste hem niet al te lang geleden succesvol toe. Op aantrekkingskracht.com/36-vragen-verliefdheid kun je je laten inspireren. Maar ga er niet meteen van uit dat het gegarandeerd werkt — liefde is meer dan een wetenschappelijk proces.

Ik wil zo snel mogelijk een sixpack hebben en ben daar nu voor aan het trainen. Welke voedingsmiddelen helpen daarbij?

Ernst Y. — Breda
Een goeie eerste stap: je hebt al door dat het met trainen alléén niet gaat lukken. Zonder de juiste voeding kom je nergens. Ideaal voor de spieropbouw is, verdeeld over de dag, meerdere kleine maaltijden eten die vezel- en eiwitrijk zijn. Eiwitten jagen de stofwisseling aan, en die verbrandt op zijn beurt vet en legt spieren bloot. Bronnen van eiwit zijn bijvoorbeeld kip, peulvruchten, Hüttenkäse en kwark. Vezelrijk voer vult lang – je wil niet verhongeren op weg naar de sportschool. Denk hierbij aan koolgroenten, havermout en bananen. Eet smakelijk!

Mijn vriendin vindt mijn rughaar erg onsmakelijk. Hoe krijg ik dat haar weg?

Anton W. — Middelburg
Goeie beslissing: doe er iets aan. Je zult alleen wel hulp van buitenaf nodig hebben. Kan je vriendin meteen mooi bij helpen. Laat haar met een nat scheermesje, een ontharingscrème of een epileerapparaat (juist, die laatste gaat pijn doen) in de weer gaan. Of je laat je rughaar professioneel verwijderen met een wax- of body sugaring-methode. Na al die actie heeft je rug behoefte aan wat extra verzorging, in de vorm van een crème met aloë vera en panthenol bijvoorbeeld, of een uitgebreide massage. Hé, en dat wil je vriendin vast wel voor je doen uit dank dat je rug nu hartstikke glad is.

Ik slaap heel onrustig, waardoor mijn vriendin wil dat we apart slapen. Zal ik in de toekomst ooit nog seks hebben?

Mark R. — Drachten
Juist wel! Onderzoek heeft aangetoond dat koppels die in gescheiden slaapkamers slapen, vaak juist méér seks hebben. Dat zou komen doordat beide partners meer ontspannen zijn door zich even terug te kunnen trekken, wat zorgt voor een evenwichtiger relatie. Daarvan profiteert ook jullie seksleven: dat onbezorgde gevoel zorgt er al snel voor dat jullie je niet inhouden.

Knowhow
  • Redactie Playboy
  • Adobe Stock