Een muziekje voor de sfeer? Er zijn mensen die hun Airpods inhouden tijdens de seks

Seksuele voorkeuren zijn divers; licht aan, lampen uit, horizontaal, verticaal, in de douche, thuis of lekker buiten de deur. Maar er zijn ook mensen die er wel een hele interessante voorkeur op na houden en daar vertellen wij je natuurlijk graag meer over.

airpods

Een muziekje to set the mood is nooit een overbodige luxe; samen bewegen op het ritme van een lekkere, sensuele track om vervolgens met elkaar, op de beat, naar het hoogtepunt toe te werken. Muziek is zeker een aanrader voor een gezellige, intieme avond. Maar wat gebeurd er wanneer jij graag een zwoele R&B track opzet en je partner liever naar het upbeat gezwijmel van Ed Sheeran luistert? Blijkbaar laat 17% van de Airpods gebruikers zich hier niet door tegenhouden: die luisteren gewoon lekker met hun oordopjes in naar de eigen muzikale voorkeur. Ja, je hoort het goed, bijna twintig procent van de Airpods eigenaren draagt deze oordopjes gewoon tijdens de daad.

De seksuele muziekliefhebber

Sommige mensen vinden het heerlijk om een muziekje op te zetten voor een romantische avond in de slaapkamer, maar vaak is deze muziek dan óók te horen voor degene met wie je de lakens gaat delen. Toch blijkt uit onderzoek dat uitgevoerd door TickPick dat een whopping 17 procent (!) van de AirPod eigenaars de draadloze oordopjes in hun oren laat tijdens de daad. Voor het onderzoek vroeg onlineticketservice TickPick 100 mensen die ‘van muziek luisteren houden en seksueel actief zijn’ (wie niet?). En nu blijkt dat een deel van die seksuele muziekliefhebbers hun oordopjes lekker inhoudt als het spannend wordt. Want je wilt het einde van die interessante podcast natuurlijk wel gewoon afluisteren.

Muziekvoorkeur bepaalt je seksleven

Niet alleen kwam het platform tot de Airpod-in-tijdens-de-seks-ontdekking, maar kwamen er ook wat andere feitjes aan het licht. Er bleek een verband te zijn tussen muzikale voorkeur en je prestaties in de slaapkamer. Blijkbaar hebben countryliefhebbers de meest bevredigende seks (zo stellen ze zelf, tenminste), en 1 op de 4 folk muziek-liefhebbers huilt weleens wanneer ze een nummertje maken. Mensen die van rock houden blijken minder vaak een fetisj te hebben en de mensen onder ons die de voorkeur geven aan heavy metal gebruiken het meest consequent anticonceptie wanneer ze the dirty deden.

Of je nu ongelooflijk opgewonden wordt van die nieuwe top 40-hit of het warm krijgt van de zwoele podcast stem van je favoriete host; misschien is het een idee om dit te delen met je partner. Dan kun je tenminste ook horen hoe zij genieten en deel je in de vreugde. Wel zo gezellig, toch?

Goodlife
  • Redactie Marie Claire
  • Adobe Stock