De ultieme, hemelse, niet-van-deze-wereld 'blow job': dit is hoe je hem krijgt (of geeft)

Laat dit artikel open staan in je browser of tag je partner schaamteloos

blow-job

Een blow job, fellatio, zuigen of het oud-Hollandse platte 'pijpen': er zijn veel benamingen voor de heilige graal waar veel mannen in seksueel contact naar streven. In series wordt het bestempeld als het cadeautje op verjaardagen (omdat de mannelijke hoofdrolspeler vaak maar eens per jaar mag genieten van deze seksuele daad) maar een blow job zou volgens ons een onlosmakelijk onderdeel moeten zijn van het seksuele arsenaal. En daarom gaat het in dit artikel alleen maar over pijpen. Of je nu de gevende of ontvangende partij bent; een blow job is er voor iedereen.

De voorbereiding

Een goede voorbereiding is altijd het halve werk. Ook als het gaat om deze seksuele traktatie. En dat betekent dat een goed verzorgd moestuintje daar beneden belangrijk is. Niemand wil tijdens een potje stomend hete seks met een mond vol gras komen te zitten. Dat schrikt zeker af. Dus scheer het een en ander weg, knip het bij en - vooral héél belangrijk - houdt het schoon. Heb je geen tijd om nog snel even onder de douche te springen? Dan kan een snelle schrobbeurt met een washandje al heel wat voor elkaar krijgen. Je wilt het aantrekkelijker maken voor je partner om je deze heerlijke traktatie te geven, niet hen afschrikken met een dubieus ruikend bos of - god forbid - stukjes.

Een spontaan cadeautje

Net als met de rest van seks, is het niet heel aantrekkelijk voor je partner om je Lange Jan maar gewoon tevoorschijn te toveren. Een klein beetje voorwerk is toch wel gewenst: zoenen, strelen, teasen; alles om naar een bevredigende climax toe te werken. Daarnaast moet het gaan om een spontaan cadeautje. Een blow job is een geschenk en geen prijs die je op kunt eisen. Om met de woorden van een expert uit GQ Magazine te spreken: "De beste pijpbeurt komt van iemand die hem heel graag wil geven."

Waar en hoe doen we het?

Positie is heel belangrijk dus zorg ervoor dat je nadenkt over waar je een blow job wilt geven of krijgen. Wist je bijvoorbeeld dat een verkeerde positie ervoor kan zorgen dat de tanden van de gever over de mannelijke edele delen schrapen (ouch)? Daarnaast, om te zorgen dat deze traktatie zo lang mogelijk duurt, moet de gever geen nek- of rugpijn krijgen. Dus onderzoek verschillende standjes. 69-en is altijd een goede optie voor wederzijds genot. En onthoud dat het niet alleen gaat om zuigen. We zijn geen peerijsje op een hete zomerdag, dames. Dus wissel het af met wat tonggebruik of eet een écht perenijsje voor je begint; voor een interessante koude sensatie. Uiteindelijk draait het allemaal om wat voor jullie werkt. Dus ook hier is communicatie het belangrijkste.

De grootste fout die wij als ontvanger kunnen maken? Handen achter het hoofd alsof we op een strandbedje op Ibiza liggen. Te 'goedkope porno', heren. Je hebt, als het goed is, niet betaald voor de daad dus wees een actief participerend lid. Raak je partner aan, streel haar of beweeg je lichaam op een manier die plezierig voelt. Geloof het of niet; ook pijpen doe je samen.

Knowhow
  • GQ Magazine UK
  • Adobe Stock