Nog zo'n geweldige onthulling: Nicol Kremers staat op de cover van de allernieuwste Playboy

Nog een bekend gezicht op de cover van Playboy?

Nicol

Jongens, we zijn on fire! Na het enorme succes van de Playboy van augustus met op de cover Jaimie Vaes, konden we niet anders dan die winning streak voortzetten. En hoe! Deze maand staat er weer een bekend gezicht op de cover van ons prachtige blad. De Playmate van september? Niemand minder dan Nicol Kremers. Ze werd dan misschien bekend als vriendinnetje van, inmiddels staat Nicol helemaal op eigen benen. Ze dopt haar eigen boontjes en geen betere manier om die vernieuwde onafhankelijkheid te vieren dan met een prachtige shoot in de Playboy. Nicol Kremers is ontketend en ligt vanaf morgen in een winkel bij jou in de buurt.

Erotisch succes

Voor Nicol was naakt gaan niet perse een geheel nieuwe ervaring. Ze vertelt zelf: "Ik ben natuurlijk wel wat gewend op erotisch gebied. Ik heb een webshop met sekstoys en accounts op de platforms Fancentro, Friends2Follow en OnlyFans. Toch was deze fotoshoot voor Playboy iets heel anders." Maar dat weerhield haar er niet van om een prachtige shoot neer te zetten. In een prachtige oude villa in de buurt van Arnhem laat Nicol meer – of eigenlijk alles – van zichzelf zien. Haar reden om ja te zeggen? "Het is een eer om op de cover van de Playboy te staan! Ik heb illustere voorgangers als Tatjana Simic, Bobbi Eden en Katja Schuurman. En het bestverkochte nummer uit het verleden is nog altijd dat van Viola Holt, toch? Playboy brengt vrouwelijk naakt op een nette manier in beeld, daar staat het blad om bekend. Ik ben er trots op dat ik een keer deel mag uitmaken van die formule."

'Ik dop mijn eigen boontjes'

Aan ex Gillis wil Nicol niet teveel woorden vuil maken; "ieder woord is er één teveel". Maar op het geld van de Oostappen-baas zit Kremers in ieder geval niet te wachten: "... ik wil zijn geld niet. Zijn rotcenten mag hij houden. Ik kan prima voor mezelf zorgen. Ik dop mijn eigen boontjes." En dat bewijst Nicol met deze prachtige fotoshoot. Het gaat beter dan ooit met de 33-jarige: "Ik zit lekkerder in mijn vel, heb weer mijn eigen plekje gevonden en ben happy met mijn werk ... Ik heb mensen om mij heen die van me houden en die me helpen. Het zal nog een lange weg worden om volledig te herstellen van het trauma dat ik heb opgelopen door de man die mij heeft mishandeld, maar ik ben op de goede weg."

Meer lezen over en zien van Nicol? Koop dan de nieuwste Playboy, vanaf donderdag 7 september kun je deze vinden in een winkel bij jou in de buurt.

Women
  • Hans Toonen & Hans Wientjens