Ja, dit wil je weten. Dit zijn de populairste seksstandjes van 2022

Misschien heb jij ze zelf wel uitgeprobeerd.

seksstandjes

Seksstandjes

Wij nemen aan dat iedereen weleens een nieuw, gek of bijzonder standje heeft geprobeerd. En als je dat niet doet, niet getreurd: misschien vind je hier wel inspiratie uit om vanavond eens wat anders uit te proberen in de slaapkamer. We gaan de populairste seksstandjes van 2022 bij langs, en om een vergelijking te trekken doen we er ook nog gewoon die van 2021 bij. Gratis en voor niks!

Onderzoek

In een onderzoek van de Sexual Alpha spraken meer dan 1000 mensen ongegeneerd over hun seksleven. Daar hebben wij dan nu weer profijt van. Alles kwam aan bod: favoriete seksstandjes, wildste fantasieën tot aan voorkeuren per geslacht en regio.

2022

De lijst waar iedereen nu op zit te wachten: de favoriete standjes van 2022. Komt-ie: doggy, missionaris, cowgirl, benen omhoog, standje 69, spooning, reverse cowgirl, oraal, anaal en tafeltje. Mocht je iets niet herkennen: zoek ‘m op en misschien zelfs wel: probeer ‘m uit! Uit het onderzoek is namelijk ook gebleken dat nieuwe standjes zorgen voor betere orgasmes, unieke ervaringen en meer avontuur in de slaapkamer.

2021

Op basis van een onderzoek uit Amerika zijn de favoriete standjes van 2021: reverse cowgirl, doggy, missionaris, cowgirl, de lotus, orale seks en spooning. Toch veel overeenkomsten met 2022. Misschien wordt het tijd om eens wat nieuwe standjes te verzinnen voor de lijst van 2023. Je weet wel, voor de variatie.

Doe er je voordeel mee en experimenteer erop los, veel plezier!

Knowhow
  • Manify
  • Adobe Stock