'Mijn vriendin praat over CFNM-seks, wat is dat precies?

Zegt de lengte van je ringvinger iets over je mannelijkheid? En moet je eigenlijk een smartwatch kopen of is dat complete onzin? De Playboy Advisor beantwoordt al je brandende vragen.

cfnm-seks

Mijn oude auto meurt aanzienlijk en de stoelkussens zijn altijd vochtig. Heb je een tip voor me over hoe ik mijn auto wat aantrekkelijker kan maken?

Benno W. — Haarlem
Je moet in ieder geval proberen de vochtigheid uit je auto te halen. Dit is anders een perfecte broedplaats voor bacteriën en schimmels die zich in de matten en kussens kunnen herbergen waarna ze een muffe lucht veroorzaken. Maak de auto schoon en haal de vloermatten eruit. Als het onder de matten vochtig is, leg daar dan oude kranten op, dat onttrekt het vocht. De onaangename geur haal je vervolgens met azijn weg. Zet twee schaaltjes met azijn op de grond in de beenruimte en laat ze een nachtje staan. De geur is de volgende dag verdwenen.

Ik speel al geruime tijd met de gedachte om een smartwatch te kopen. Mijn vrienden houden echter vol dat het niet meer dan een nutteloze gadget is. Ik ben ten einde raad, wat vind jij?

Michel M. — Huizen
Volgens een studie aan de universiteit van Stockholm hebben jouw vrienden gelijk. Uit die studie bleek dat de meeste smartwatch-eigenaren het apparaat slechts gebruiken om te tijd af te lezen. Een veelgenoemd voordeel van de smartwatch is dat je mailtjes kunt lezen maar dat kan ook op je telefoon. Natuurlijk kan een smartwatch een handige toevoeging aan jouw telefoon zijn, maar de meeste functies zijn alleen in het begin leuk en blijken voornamelijk een gimmick. Ga als je twijfelt voor een traditioneel horloge.

Ik kan mijn telefoon tijdens het werk maar niet wegleggen en ik heb het gevoel dat ik iedere minuut op het scherm moet kijken. Is dat normaal?

Ignacio L. — Arnhem
Normaal? Waarschijnlijk niet. Maar dat bedoelen we niet negatief, integendeel. Mensen die voortdurend zijn afgeleid tijdens het werk hebben een hoog IQ. Dit blijkt uit een Amerikaans onderzoek. Ongeveer de helft van de 10.000 participanten uit 17 landen die deelnamen aan een survey werden iedere drie minuten betrapt op het afgeleid zijn. Gemiddeld heeft iemand op het kantoor acht tabbladen tegelijkertijd open, wordt elke twee minuten de e-mail-inbox bekeken en kijkt men ongeveer 200 keer per dag op de telefoon. Het feit dat je ondanks deze prikkelingen toch je taken op orde kunt hebben is volgens het onderzoek een teken van een hoge intelligentie

Ik heb weleens gelezen dat de lengte van de ringvinger iets zegt over je mannelijkheid. Klopt dat?

Klaas K. — Bussum
Dat klopt. Onderzoekers vermoeden dat de lengte van de ringvinger ten opzichte van de wijsvinger aangeeft hoeveel testosteron een man in de baarmoeder gekregen heeft. Volgens andere studies heeft de toegenomen mate van testosteron invloed op polygaam gedrag, sportiviteit, kracht en assertiviteit. Nu weet je dat jouw date aan de hand van jouw ringvinger veel over je te weten kan komen.

Laatst hoorde ik mijn vriendin met haar vriendinnen praten over CFNM seks. Wat is dat eigenlijk?

Tim E. — Sittard
De afkorting CFNM staat voor ‘Clothed Female, Nude Male.’ Geklede vrouw en naakte man dus. Eigenlijk staat het dus voor het compleet tegenovergestelde van het magazine dat je nu aan het lezen bent. Je beschrijft hier een fetisj waarbij een naakte man zich weerloos laat gebruiken door meerdere vrouwen die hun kleding aanhouden. Het kan misschien ook wel als metafoor voor het leven gebruikt worden. Voor heren die liever hun broek aanhouden is dit natuurlijk geen fantasie.

Knowhow
  • Adobe Stock