Vandaag Inside komt met nóg een reden om Playboy te lezen: 'Hij ruikt heel lekker'

Heb jij je neus er al eens in gestoken?

Vandaag Inside

We weten allemaal waarom jullie dekhengsten de Playboy lezen. Juist, voor de interviews. Die mooie vrouwen zijn een leuke bijkomstigheid, maar we laten ons natuurlijk niet afleiden van wat echt belangrijk is. Maar wist je dat er nóg een goede reden is om de Playboy te lezen? In de uitzending van donderdag 5 oktober komen de mannen van Vandaag Inside met een glashard argument om de Playboy eens van dichterbij te bekijken. Van héél dichtbij, welteverstaan.

Vandaag Inside

Dat de heren van het bekende programma fan zijn van Playboy was al duidelijk toen Derksen, Van der Gijp en Genee de editie met Nicol Kremers in handen kregen. Maar ook deze nieuwe editie valt in de smaak bij de drie. En niet om de reden die je misschien zou denken. Tijdens een nogal verhitte discussie tussen de mannen aan tafel en hoogleraar en wetenschapper Jan Rotmans besluit Van der Gijp zijn heil te zoeken bij de nieuwste Playboy. Vervolgens roept Rutger Castricum dat Merel Ek een behoorlijk interessante gewoonte heeft als het op ons blad aankomt. Castricum verkondigt: "Merel ruikt eraan. Die kwam binnen en die ruikt aan de Playboy".

Lekker luchtje

Ek probeert zichzelf vervolgens te verdedigen: "Maar het ruikt heel lekker. Je moet 'm maar eens opendoen en dan ruiken". Van der Gijp doet er vervolgens nog een schepje bovenop door te vragen of likken ook kan. Tuurlijk, René, wat jij in je vrije tijd doet moet je helemaal zelf weten.

Misschien moeten we een keer een scratch and sniff-Playboy maken. Speciaal voor Merel en René. Afijn, misschien in het volgende jubileumnummer.

Entertainment
  • NL Beeld / Patrick van Emst