De Nederlandse Playboy nu ook hét onderwerp van gesprek in Scandinavië

En dat allemaal dankzij onze nieuwste jubileumeditie...

Playboy

Als je ons veertig jaar geleden gevraagd had of we ooit groot zouden worden in landen als Denemarken, Noorwegen en Zweden... Dan hadden we alsnog met de nodige grootheidswaanzin geroepen: "Natuurlijk!". Maar dat komt omdat wij heilig geloven in de kracht van Playboy. En terecht, blijkt maar weer. Want op dit moment is Playboy – de jubileumeditie wel te verstaan – de talk of the town in IKEA-land.

Helene Granbo

Goed, goed: talk of the town is misschien een béétje overdreven. Maar de online tak van het Deense celebrity-magazine en TV Gids Se Og Hør plaatste onlangs een video waarin niemand minder dan onze eigen Noorse Playmate Helene Granbo te zien is op de cover van de oktobereditie van ons blad. Ook lijkt er sprake te zijn van een interview, maar omdat wij niet vloeiend knäckebröds spreken mogen jullie die zelf bekijken. Je vindt de video HIER.

NU in de winkel

Heb jij dit dubbeldikke jubileumnummer nog niet in huis? Waar wacht je dan nog op? Nu Scandinavië er lucht van heeft gekregen is deze editie zo uitverkocht. Dus tijd om jezelf naar een winkel bij je in de buurt te slepen en dit collector's item te scoren.

Even zonder gekheid: we zij natuurlijk hartstikke blij met het feit dat onze collega's uit Scandinavië wat van hun online schermtijd aan ons dubbeldikke jubileumnummer gunnen. We zijn super trots op de afgelopen veertig jaar – en dat dit buiten ons kleine kikkerlandje ook gewaardeerd wordt is natuurlijk mooi meegenomen. Tijd om nog groter te mikken: Playboy Nederland in de monden van iedereen ter wereld. Grootheidswaanzin of ambitie? De tijd zal het leren.