In deze landen zijn vrouwen het meest te spreken over hun seksleven

Ben jij ook benieuwd waar Nederland staat?

landen

Vaker, meer, langer, groter... We lijken soms te denken dat kwantiteit garant staat voor kwaliteit. Dat ze super gelukkig moet zijn met haar seksleven omdat je haar elke dag alle hoeken van de kamer laat zien. Jij bent toch die Adonis die geen vrouw ontevreden achter laat? Dan moet het toch wel goed zitten? De vraag is of de vrouwen in ons leven wel echt zo gelukkig met onze seksuele prestaties. Gelukkig zijn er genoeg knappe koppen die dit soort dingen voor ons uit willen zoeken. Dus: hoe goed doen we HET vergeleken met andere landen op de wereld? En als we dan niet op nummer één staan, waar staan we dan wel?

Kwantiteit

Laten we het dan eerst maar eens hebben over hoe váák we het doen. Hoewel jij misschien denkt dat je de seks marathon gewonnen hebt, is de kans groot dat de Grieken je verslagen hebben. De gemiddelde Griek doet namelijk 164 keer per jaar aan vleesworstelen. Dit terwijl mensen tussen de 30 en 39 jaar in ons kikkerlandje gemiddeld maar 86 keer per jaar van bil gaan. 89% van de volwassenen in Griekenland heeft in ieder geval een keer per week seks en ze hebben ook nog eens de langste sessie met een gemiddelde van 21 minuten. Die plaats delen ze overigens met Nigeria.

Kwaliteit

Maar dat kwantiteit dus niet gelijk staat aan kwaliteit blijkt maar weer uit het feit dat Griekenland niet op nummer 1 staat van de landen die het meest tevreden zijn over hun seksleven. De eerste plaats gaat in dit geval naar de Zwitsers: 92% van de inwoners geeft aan helemaal happy te zijn met hun seksleven. En het land waar men het minst tevreden is over seks is Japan. Maar daar duikt ook maar 34% van de bevolking minstens een keer per week de koffer in. En wij? Wij staan heerlijk op plaats zes van gelukkigste landen met betrekking tot seksleven. Een behoorlijk goede positie, al zeggen we het zelf. Daarnaast scoren we het laagst op het aantal tienerzwangerschappen, abortussen en HIV-besmettingen.

Dat zit dus wel goed met je seksgod-gehalte. Wat een opluchting, zeg.

Goodlife
  • Manify
  • Adobe Stock