Playboy tipt: dit zijn dé beste films van 2023

Barbie

Believe the hype: Greta Gerwig leidt ons door een komisch en feministisch (ja, dat gaat opeens samen) avontuur in de roze wereld van Barbie, met Margot Robbie in de rol van de iconische pop en Ken wordt gespeeld door Ryan Gosling, die nu zijn eigen winkelpop krijgt!

The Wonderful Story of Henry Sugar

Wie anders dan Wes Anderson kon het eigenzinnige oeuvre van Roald Dahl het beste verfilmen? In The Wonderful Story of Henry Sugar kun je elk frame stilzetten en je hebt een prachtig filmisch schilderij. Benedict Cumberbatch leert hier blind kaartlezen.

You People

Gewaagde humor langs etnische breuklijnen met Jonah Hill (Joods) en Lauren London (Afro-Amerikaans). Want wat was bijvoorbeeld erger: de slavernij of de Holocaust? Kom er maar in, Eddie Murphy, die hier een hilarische gastrol heeft en de show dus steelt.

Fast X

De wilde geur van testosteron en benzine blijft op ons (en de halve wereld) een onweerstaanbare aantrekkingskracht hebben. Niet voor niets willen ook Oscarwinnaressen (Charlize Theron, Helen Mirren) weer meedoen aan dit tiende deel van deze franchise. Let’s rumble.

Mission Impossible: Dead Reckoning Part II

Het blijft ons favoriete spelletje: noem één slechte film van Tom Cruise. Ook deze MI is weer een heerlijke adrenaline-achtbaan met een high end-spionnenplot en belachelijke actiestunts (stuntman: Tom zelf).

Meer lezen over de beste films, gadgets en geweldige muziek? Koop dan de nieuwste Playboy. Niet alleen lees je over films, muziek en gadgets, hij staat ook boordevol met interviews, reportages en meer! Nu verkrijgbaar in een winkel bij je in de buurt of via Tijdschrift.land.