De stemmen zijn geteld: Veerle Vlemmix is onze Playmate van het jaar 2024!

Jullie stemden massaal en de winnaar is bekend: Veerle Vlemmix mag in 2024 nogmaals op de cover van Playboy staan

Playmate

De 29-jarige Veerle Vlemmix' heeft flink wat dingen van haar bucketlist af kunnen strepen de laatste tijd: niet alleen deed ze in 2022 mee aan Temptation Island en stond ze vorig jaar in de Playboy mét poster en cover, ze is nu ook onze Playmate van het jaar 2024. In december kondigden we de verkiezing aan en vanaf dat moment liep het storm op de servers: iedereen wilde massaal stemmen op de Playmate van het jaar 2024. Een maand en zo'n 15.000 bezoekers later gooiden we de virtuele stemhokjes dicht en mochten we onze Excel-wizards loslaten op de eindeloze rij stemmen. En die stemmen zijn nu geteld, in het voordeel van de Playmate uit Amsterdam.

Onverwacht

De Geldropse zag de overwinning totaal niet aankomen. Ze moest namelijk opboksen tegen de Oekraïense Julia Yaroshenko die haar leger van 1,2 miljoen Instagram-volgers opriep om op haar te stemmen. Maar uiteindelijk kwam de Nederlandse toch als winnaar uit de bus met maar liefst 30% van de stemmen. Veerle is net begonnen aan een reis van drie maanden door Latijns-Amerika. Vanuit Panama reageert ze opgetogen op het nieuws dat ze een nieuwe Playboy-covershoot heeft gewonnen, die zal plaatsvinden nadat ze terugkeert van haar reis: "Dat komt niet slecht uit – kan ik hier mooi bijbruinen."

Pittige concurrentie

Toch heeft de oproep van onze Julia (links) geen windeieren gelegd: ze eindigde op de tweede plaats met maar liefst 23% van de stemmen. Op de derde plaats eindigde de Vlaamse Katy Hollick (rechts) met 11% van de stemmen.

In de nieuwste Playboy, die vanaf donderdag 1 februari in de winkels ligt, staat een interview met Veerle over haar overwinning.

Women
  • Rene de Haan