Het 'gele kussen': mannen doen een boekje open over hun korstige slaapgewoontes

Lig jij ook op een zweterig, stinkend vierkantje stof met vulling?

kussen

We hebben allemaal bepaalde slaapgewoontes en rituelen; voor het slapen nog even scrollen door de apps (om vervolgens vier uur later kwijlend wakker te schrikken met je telefoon op je gezicht), een knuffel onder de arm of wat white noise en regengeluiden om de nacht door te komen. Maar een behoorlijk aantal van jullie houdt er wel een heel bijzondere gewoonte op na: veel mannen schijnen te slapen op een zogenaamd 'geel kussen'. Een kussen dat de binnenkant van de wasmachine nog nooit heeft gezien in de 10 jaar dat je het in gebruik hebt. En dit gele vierkant gevuld met hoofdzweet is een cruciaal onderdeel van de slaapgewoonte van velen.

Het eerste gele kussen

Het begon met een Twitter-gebruiker die zijn 'gele kussen' deelde met de wereld. Op het platform schreef hij: "Gf is boos op me omdat ik Het Gele Kussen aan haar heb onthuld. Jongens, ik weet zeker dat jullie allemaal weten dat dit ding magisch is". Inmiddels is het bericht maar liefst 4.6 miljoen keer bekeken en het gele kussen bleek – tot het ongenoegen van velen – enorm populair. Een gebruiker schreef: "Een deel van het man-zijn is hetzelfde kussen gebruiken sinds je 10e en het nooit wassen." Andere gebruikers lieten weten dat de dag dat ze afscheid namen van hun gele kussen, de zwartste dag uit de geschiedenis van de mensheid was: mannen kunnen niet slapen zonder deze urine-kleurige vriend.

Meer gele kussens

De commentsectie onder de post werd overspoeld met foto's van gele kussens, de een nog geler dan de ander. Wat veel mensen zich vooral afvragen is of de heren in kwestie niet bekend zijn met kussenslopen. Wat wij ons vooral afvragen is of de kerels in kwestie bekend zijn met bacteriën en andere smerige bewoners van dit gele gevaarte. Maar goed, ieder zijn kink.

Knowhow
  • Clint.be
  • Adobe Stock