Door kleren heen kijken met je telefoon

Goed nieuws voor alle smartphone-mannen! Amerikaanse wetenschappers hebben namelijk een chip ontdekt die door objecten h...

Goed nieuws voor alle smartphone-mannen! Amerikaanse wetenschappers hebben namelijk een chip ontdekt die door objecten heen kan kijken. De chip is gemaakt in Texas door een onderzoeksteam die er acht lange jaar aan gewerkt heeft. Het technologische hoogstandje kan door muren, hout, plastic en zelfs menselijke huid heen kijken.

Dr. Kenneth O, de leider van het hele project, beweert dat de technologische ontdekking ‘ongelimiteerde potentie heeft’. Wij hebben wel een aantal tips voor hem: De chip past vast en zeker in een hippe zonnebril. Dan zijn wij mannen van de zomer niet meer van de terrassen weg te slaan!

Sorry, mannen, de chip is niet voor dit soort doeleinden uitgevonden. Hij is vooral bedoelt om de echtheid van geld te controleren en voor de gezondheidszorg. De chip kan namelijk ook gebruikt worden om kanker op te sporen. Maar treur niet, Dokter O gelooft dat de chip over 7 jaar beschikbaar zal zijn voor mobiele telefoons.